Exatlon hírek

Kultúra és szórakozás › Exatlon

Visszaelőzött A mi kis falunk

19.04.29 18:54

Ismét a szombat esti sorozat bizonyult a hét legnézettebb műsorának. Második helyen az első évadát záró Drága örökösök végzett. Az Exatlon olyan jó eredménnyel búcsúzott, hogy húsvéthétfő estéjét meg is nyerte a TV2. Múlt héten az RTL Klub főműsoridős…

Őszintén vallott a folytatásról Palik László

19.04.25 08:06

Négy hónap után hétfő este véget ért a TV2 sikerműsora, az Exatlon. A sport realityt imádták, és Palik László is belopta magát a televíziónézők szívébe. A műsorvezető lapunknak elmondta, mihez kezd most, hogy hivatalosan is véget ért az Exatlon.

A(z) "Exatlon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Óriási meglepetés: napokon belül ezt a műsort vezeti majd Palik László!

Bár Palik László nem magától, hanem némi kapacitálásra tért vissza a média világába, gyakorlott tévésként jó pár év kihagyás után is sikerrel vezette a TV2 extrémsport realityjét, az Exatlon Hungaryt. Most úgy tűnik, nem csak erre az…

Márka

Végrehajtót küld a Jobbik a TV2-re

Egy jogerős bírósági ítélet szerint beolvasandó helyreigazítást már hetek óta nem tesz közzé a tévé.

Ismert személy

Palik László valójában ilyen ember - Marsi Anikó nem kertelt a reggeli műsorban

Marsi Anikó meglepő dolgokat árult el férjéről, Palik Lászlóról.

Kultúra és szórakozás

Ezért fakadt sírva tárgyalásán Aurelio

Aurelio árulásnak érzi barátja vallomását és továbbra is tagadja, hogy ebből bármi igaz volna. Az egykori valóságshow szereplőt emberrablással vádolják, amelyért akár 8 éves börtönbüntetést is kaphat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló