Evangélikus hírek

Kultúra és szórakozás › Evangélikus

Evangélikus óvoda indul három csoporttal Kecskeméten

21.04.13 12:58

A tervek szerint két kiscsoportban és egy vegyes csoportban várják a gyermekeket idén szeptember 1-jétől az evangélikus egyház új, homokbányai óvodájában.

Ébredési mozgalmak Nyíregyházán - Folytatódik a levéltár virtuális programsorozata

21.04.12 12:01

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár Arcok és könyvek a történelemtudomány műhelyéből című sorozatában Bánszki Hajnalka főlevéltáros, igazgatóhelyettes Ébredési mozgalmak a nyíregyházi evangélikus gyülekezetben a 20. század első…

Miért és hogyan üldözik Orbánék Iványit és a MET-et?

21.04.11 13:16

Orbán ott tesz keresztbe Iványi Gáborék egyházának, ahol csak tud címmel közöl nagy terjedelmű összeállítást a Magyar Narancs annak kapcsán, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, a MET oktatási, szociális és egészségügyi…

Beszélgetés Szarka István esperessel

21.04.05 13:46

Fejér megyében az evangélikusság létszámaránya az országos átlag feletti. Most ők is a nagy ünnepet élik.

Fabiny Tamás: "ha szenvedőkkel találkozunk, Krisztussal találkozunk"

21.04.04 11:07

A megfeszített Jézus nem távolról nézi az emberek szenvedését, hanem jelen van benne – mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvétvasárnap.

A(z) "Evangélikus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Méltó helyet kap Esterházy Péter könyvtára

Esterházy Péter 71. születésnapja alkalmából az Evangélikus Országos Gyűjtemény, amelyre az író családja a könyveket bízta, megmutatta, hogyan helyezik majd el a köteteket.

Ismert személy

Miért és hogyan üldözik Orbánék Iványit és a MET-et?

Orbán ott tesz keresztbe Iványi Gáborék egyházának, ahol csak tud címmel közöl nagy terjedelmű összeállítást a Magyar Narancs annak kapcsán, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, a MET oktatási, szociális és…

Kultúra és szórakozás

A lengyel katolikus vezetők szerint erkölcstelen az AstraZeneca és a Johnson&Johnson vakcinája

Azért, mert abortált magzatok sejtvonalait használták fel. A brit-svéd vakcina gyártója már tavaly ősszel cáfolta ezt az állítást.

Nagyvilág

Az óvodásoknak is koronavírus-tesztelést kínál a pestszentlőrinci önkormányzat a nyitás előtt

Minden XVIII. kerületi óvodásnak, 1-4. osztályos tanulónak, valamint óvodai és iskolai dolgozónak tesztlehetőséget biztosít az önkormányzat.

 

Kategória ajánló