Eutanázia hírek

Közélet › Eutanázia

Elhunyt a 11 éve vegetatív állapotban lévő francia férfi

19.07.13 12:51

Elhunyt csütörtökön az a 11 éve vegetatív állapotban lévő, lebénult francia férfi, akinek az életben tartására szolgáló kezelését kilenc nappal ezelőtt leállították az orvosai. Vincent Lambert esete évek óta az eutanázia körüli vita jelképe lett Franciaországban,…

Újabb helyen kérhetnek eutanáziát a haldoklók

19.06.22 08:38

Hatályba lépett az ausztráliai Victoria államban az aktív eutanáziát lehetővé tevő, másfél évvel ezelőtt megalkotott törvény.

Hagyták meghalni a 17 éves holland lányt

19.06.07 17:55

Noa Pothoven elviselhetetlen fájdalmat érzett, amiért 14 éves korában megerőszakolták. Az eutanáziát nem választhatta szülei beleegyezése nélkül, később végül mégis ők nézték végig, ahogy szomjan hal.

Vita az eutanáziáról: mégis, kinek a halála?

19.03.14 05:44

A magyarok többsége támogatja az aktív eutanáziát, a hazai törvények azonban nem teszik lehetővé.

A(z) "Eutanázia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem kért eutanáziát, mégis meg kellett halnia

A méreginjekciót beadó holland orvost mindenesetre nem szándékoznak börtönbe küldeni.

Ország

A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben, október 2-től érkezik hozzánk.

Ország

Visszaküldték a vadonba az Ausztráliáig eljutott új-zélandi pingvint

A fjordlandi, más néven szélescsőrű pingvint Melbourne-től délre, a Lorne nevű üdülőhely sziklás tengerpartján fedezték fel pár hónapja. A melbourne-i állatkert gondjaiba vette a félméteres madarat, amely olyan elcsigázott és alultáplált…

Esemény

Elhunyt Alexandru Darie rendező, a román színház egyik meghatározó alkotója

Elhunyt szerdán 60 éves korában Alexandru Darie rendező, a román színház egyik meghatározó alakja, a bukaresti Bulandra Színház igazgatója.

 

Kategória ajánló