Európai Ügyészség hírek

Közélet › Európai Ügyészség

Szabó: megalázták ma az MTA elnökét

19.06.05 19:32

A független országgyűlési képviselő szerint a fideszes államtitkár kétségbe vonta az MTA beszámolójában szereplő számok és tények valódiságát.

Már több mint 600 ezren az Európai Ügyészség mellett

19.05.25 20:13

Huszonötezren gyűjtötték országszerte az aláírásokat. Márki-Zay Péter arról beszélt: nem lepné meg, ha Strachéhoz hasonló felvételek kerülnének elő Orbánról vagy Salviniről. (Belföld)

Az Európai Néppárt elárulta a magyarokat, Orbán Viktornak befellegzett Európában

19.04.15 17:12

Magyarország még sohasem volt annyira elszigetelt Európában, mint most. a miniszterelnök jó hírnevét már nem lehet helyreállítani – nyilatkozta a 168 Órának Udo Bullmann, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának vezetője.

A Fidesz kiállt az európai ügyészség mellett – 2009-ben

19.04.05 07:38

Brüsszel nem Moszkva. Csak együtt sikerülhet. Védjük meg a független sajtót. Volt idő, amikor nem a bevándorlást állította az európai parlamenti kampány középpontjába a Fidesz. Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke (előtérben)…

Meghallgatták az európai főügyészi tisztségre esélyes jelölteket az illetékes EP-bizottságok

19.02.26 21:25

Meghallgatták az Európai Ügyészség vezetői posztjára esélyes három jelöltet kedden az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságai, amelyek másnap szavaznak arról, hogy kit támogatnak. A sajtó híreiben elsősorban Laura Codruta Kövesit, a román…

Korrupcióval gyanúsítják a volt korrupcióellenes főügyészt

19.02.14 14:07

Laura Codruţa-Kövesit az EU testülete a Magyarországot tagjai között nem tudó Európai Ügyészség élére választaná, de éppen akkora hívták be gyanúsítottként, mikor az európai parlamenti meghallgatása lenne.

A(z) "Európai Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Európai Ügyészség: 680 ezer aláírás

680 ezren kérik a kormánytól, hogy Magyarország csatlakozzon a most felálló Európai Uniós Ügyészséghez. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ma a parlamentben mutatta be az összegyűlt aláírásokat. Szerinte azért van…

Közélet

Vesztegetés elfogadása miatt vizsgálódnak egy kolozsvári orvos ellen

Többrendbeli vesztegetés elfogadása miatt bűnvádi eljárást indított a korrupcióellenes ügyészség (DNA) Alexandru Faur kolozsvári orvos ellen.

Gazdaság

Még mindig népszerűbbek a "listázott" alapítványok, mint a kormány civiljei

A tavalyihoz képest megcsappant a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány támogatói köre és egyszázalékos bevétele, a hazai Transparency Internationalnak viszont nagyjából ugyanannyian adakoztak, de többet, mint…

Közélet

Megnövelte az uniós kutatásokra és az Erasmus programra szánt idei forrásokat az EP

Az Európai Parlament plenáris ülése jóváhagyta a források mintegy 33 milliárd forintos megnövelését.

 

Kategória ajánló