Európai Parlament hírek

Közélet › Európai Parlament

Finn néppárti EP-képviselő: A Fidesz súlyos károkat okoz az európai egységnek

Ma 21:38

A jogállamot az uniós kifizetésekkel összekötő rendelet módosítása teljességgel lehetetlen, válaszolta lapunknak Petri Sarvamaa finn néppárti EP-képviselő, a jogszabály parlamenti előadója.

A japánok már tudják, mi lesz a Brexit után

Ma 21:38

A japán parlament pénteken jóváhagyta a Nagy-Britanniával nemrég megkötött szabadkereskedelmi megállapodást, amely a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokat szabályozza Nagy-Britanniának az Európai Unióból való kilépését (Brexit) követően.

Ez lehet a forgatókönyv Szájer József brüsszeli botránya után

Ma 17:25

Egyre több részlet derül ki arról, hogy mi történt múlt péntek este Brüsszel belvárosában, ahol egy állítólagos szexpartin vett részt mintegy 25 ember, köztük Szájer József, a mandátumáról azóta lemondott fideszes európai parlamenti képviselő.

Herr Weber! Nem vagyunk balfácánok! - írta Orbán Viktor a Néppárti vezetőnek

Ma 10:44

Odamondogatós levélben ostorozta Manfred Webert, az Európai Néppárt EP frakcióvezetőjét és a magyar kormányt mind erősebben bíráló más európai politikust Orbán Viktor. Közben kiderült, hogy nem biztos, hogy napirendre veszik a…

Bocskor Andrea: Kijev nem gyakorolhat nyomást a kárpátaljai magyarságra

Tegnap 11:07

„Határozott felszólításra és szankciók kilátásba helyezésére van szükség, hogy Ukrajna végre komolyan vegye a kisebbségi jogok európai elvekhez és elvárásokhoz való tartozását”.

A(z) "Európai Parlament" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Deutsch: Indokolatlan a kizárási indítvány

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a néppárti frakcióból történő kizárási indítványban szereplő állításokat visszautasítja, a javaslatot indokolatlannak, megalapozatlannak és felelőtlennek tartja.

Közélet

Internethasználat: nem tudatosak a közép-európaiak

Egyetlen vizsgált közép-európai országban sem jellemző az internethasználatra a tudatosság – ez is kiderül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézetének most publikált kutatásából. A szakemberek azt…

Politikus

Deutsch: Indokolatlan a kizárási indítvány

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a néppárti frakcióból történő kizárási indítványban szereplő állításokat visszautasítja, a javaslatot indokolatlannak, megalapozatlannak és felelőtlennek tartja.

Közélet

Bakondi: a brüsszeli terv hatására újabb tömegek indulhatnak el Európa felé

Az Európai Bizottság bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési terve miatt újabb és újabb jelentős tömegek indulhatnak el Európa felé – erről beszélt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális…

 

Kategória ajánló