Európai Néppárt hírek

Közélet › Európai Néppárt

Üzent a Néppárt elnöke: Erkölcsös alkura van szükség

20.07.17 10:44

Rendhagyó Facebook-posztban üzent az Európai Néppárt elnöke az uniós csúcs előtt.

Weber szerint az Európai Unió nem bankautomata

20.07.01 19:07

Aki átlép az európai értékeken, az nem számíthat az EU-tól egy fityingre sem – közölte Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője.

Vona Gábor: ez most nem az én meccsem

20.07.01 16:13

Nincs jövőképük az ellenzéki pártoknak, amelyek érdemi vita helyett leginkább egymással vannak elfoglalva Vona Gábor szerint, és a táncrendjüket Gyurcsány Ferenc határozza meg.

Elvi nyilatkozatot fogadott el a Jobbik

20.06.30 17:46

A fogyatkozó párt még megmaradt tagjai büszkén vállalják, hogy a Jobbik „nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép, szociálisan érzékeny néppárt”.

FAZ: Az Európai Néppártnak ideje elgondolkodnia…

20.06.24 14:04

„Úton az egypárt-államba” címmel közölt elemzést a vezető német konzervatív lap a szerbiai választásokról, és úgy vélekedett, hogy a választások fényében az Európai Néppártnak is el kell gondolkodnia arról, hogy társult tagként befogadta Vučić…

Kőkemény üzenet Brüsszelből: "Az EU nem pénzkiadó automata!"

20.06.13 12:49

Az Európai Néppárt strasbourgi frakcióvezetője ragaszkodik ahhoz, hogy Brüsszel mind a vírus miatt szükségessé vált mentőcsomag, mind az új, hosszú távú költségvetés esetében attól tegye függővé a támogatásokat, tiszteletben tartják-e a tagországok a…

A(z) "Európai Néppárt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Uniós vétó - Magyarország és Lengyelország nélkül is létrehozhatják az uniós helyreállítási alapot

Az Európai Unió valamennyi tagállamának összefogása helyett akár 25 tagország együttműködésével is létre lehet hozni a koronavírus-világjárvány utáni helyreállítást szolgáló 750 milliárd eurós alapot - mondta Manfred Weber, az…

Politikus

Bartók Csaba szerint szándékosan verték szét a Cserepes sori piacot

A Fidesz szegedi vezetője  szerint egyfajta szociális eladótérként üzemel a város által bezárni kívánt piac, ahol a kispénzű emberek próbálnak árut eladni és venni.

Politikus

Legkésőbb hétfő reggel döntést hoznak a karácsony és az újév kereteiről is

Egyeztetés járványügyi szakemberekkel. Megalapozott döntéseket kell hoznunk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Közélet

Szájer József lemondott a díszpolgári címéről

Sopron polgármestere számolt be a botrányba keveredett európai parlamenti képviselő döntéséről.

 

Kategória ajánló