Európai Néppárt hírek

Közélet › Európai Néppárt

Pár hete még nyitást követelt a „hatmilliós Jakab”

21.03.08 12:25

A baloldal a kormány és nem a vírus ellen harcol, amiből a Jobbik is bőven kiveszi a részét – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnap az MTI-hez eljuttatott videóüzenetben.

Weber szerint Orbán ellenségképeket gyárt, és azokból él

21.03.07 11:13

Európa DNS-ét az összefogás jelenti, ezért számára nem öröm, hanem szomorúság, hogy a Fidesz ott hagyja az EPP strasbourgi képviselőcsoportját – jelentette ki Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője az osztrák Profilnak adott interjújában.

Orbán gyakorlatilag már bejelentette a kilépést a Néppártból is, "hasonszőrűekkel" tárgyal

21.03.06 14:04

"Technikai kérdés" - Orbán Viktor gyakorlatilag már bejelentette a Fidesz kilépését az Európai Néppárt pártcsaládjából is. Az európai "hasonszőrűekkel" felgyorsítják a tárgyalásokat, szerinte "az új politikai irányzat meghatározó erő lesz Európában".

Zemmour: Nem hiszem, hogy Magyarország kilépne az EU-ból

21.03.06 13:04

Orbánon számon kérik a liberális demokráciát – éppen rajta, aki demokratikusabb is és liberálisabb is, mint azok, akik ezt rajta számon kérik, jelentette ki Éric Zemmour.

Gulyás Gergely szerint a néppárt nem jobboldali párt

21.03.06 09:53

A bajor CSU elnöke tegnap a Fidesz és az EPP közötti konfliktusra utalva arról beszélt, a Fideszt nemcsak a frakcióból, hanem a néppártból is ki kellene tenni.

A CSU elnöke szerint távoznia kell a Fidesznek a Néppártból

21.03.05 22:29

A bajorok sokáig Orbán legfontosabb európai szövetségesei között voltak, de ennek vége lehet: Markus Söder szerint a Fidesz eltávolodott a kereszténydemokrata értékektől.

A(z) "Európai Néppárt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Lemondott a madridi tartományi választások következtében a koalíciós főtitkár

A konzervatív Néppárt (PP) nyerte a kedden tartott előre hozott madridi tartományi parlamenti választásokat, aminek legnagyobb meglepetése Pablo Iglesias, a spanyol kormánykoalíció kisebbik pártjának, az Együtt képesek vagyunk…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Politikus

Kálmán László: Karácsony Gergely esete Orbán Viktor testalkatával és a nyelvészeti pragmatikával

Karácsony Gergely „rossz viccnek” és „rossz tréfának” minősítette, amit mondott.

Közélet

Veszélyben a művészet szabadsága

Az ENSZ-hez és az Európai Parlamenthez fordul az Akadémiák Európai Szövetsége a szólásszabadság és a művészet szabadságának magyarországi korlátozása miatt.

 

Kategória ajánló