Európai Néppárt hírek

Közélet › Európai Néppárt

Levélben magyarázza az Index-ügyet az Európai Néppárt tagjainak a Fidesz

20.07.28 13:40

Levelet küldött kedden a Fidesz az Európai Néppárt (EEP) tagpártjainak az Index-ügy miatt, hogy elmagyarázza, mi vezetett a legnagyobb magyar független hírportál szerkesztőségének széteséséhez. A kiküldött levél hírét és tartalmát…

Mezei János MPP-elnök megpályázza a Hargita megyei tanács elnöki tisztségét

20.07.23 16:19

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) által létrehozott Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) részéről Mezei János MPP-elnök pályázza meg a Hargita megyei tanács elnöki tisztségét.

Orbán már nem zsarolhat tovább

20.07.23 14:28

Még az idén Orbán Viktor fejére olvashatják, hogy „aki nem tiszteli a jogállamot, az húzzon ki az unióból!” A magyar kormányfő ezt a hangzatos mondatot a brüsszeli csúcson mondta, mielőtt még vétóval fenyegette az uniós költségvetést arra az…

Megvonnák a demokráciát leépítő tagállamoktól az uniós támogatásokat

20.07.23 12:26

Közös nyilatkozatban kritizálta az Európai Parlament öt nagy frakciója az uniós költségvetésről és mentőcsomagról szóló megállapodást. A képviselőcsoportok - köztük az Európai Néppárt - kiálltak amellett, hogy a demokráciát leépítő…

Ujhelyi: Közös állásfoglalást nyújt be az Európai Parlament öt legnagyobb frakciója

20.07.22 14:08

Közös állásfoglalást nyújt be az Európai Parlament holnapi, rendkívüli ülésére az öt legnagyobb frakció, köztük a szociáldemokraták és a néppártiak képviselőcsoportja — számolt be Facebook-oldalán Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője.

Üzent a Néppárt elnöke: Erkölcsös alkura van szükség

20.07.17 10:44

Rendhagyó Facebook-posztban üzent az Európai Néppárt elnöke az uniós csúcs előtt.

Weber szerint az Európai Unió nem bankautomata

20.07.01 19:07

Aki átlép az európai értékeken, az nem számíthat az EU-tól egy fityingre sem – közölte Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője.

A(z) "Európai Néppárt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Manfred Weber: Csökken Orbán támogatottsága az Európai Néppártban

Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint csak a járvány miatt nem született döntés a Fidesz Európai Néppártból való kizárásáról.

Politikus

Deutsch Tamás: Szánalmas cicaharc, amit az Európai Parlament csinál

A hazug Sargentini-jelentést megszavazó politikusoktól nem fogadunk el leckét jogállamiságból sem - mondta a Fidesz–Kdnp európai parlamenti delegációjának vezetője.

Politikus

Orbán Viktor képviseli Európa demokratikus alapelveit

A demokrácia alapja a nemzeti önrendelkezés - mondta a Hír TV-n George Friedman, az egyik legismertebb geopolitikai stratéga.

Közélet

Deutsch Tamás: Szánalmas cicaharc, amit az Európai Parlament csinál

A hazug Sargentini-jelentést megszavazó politikusoktól nem fogadunk el leckét jogállamiságból sem - mondta a Fidesz–Kdnp európai parlamenti delegációjának vezetője.

 

Kategória ajánló