Európai Néppárt hírek

Közélet › Európai Néppárt

"Mondtuk, hogy na jó, köszönjük, nekünk ebből elég volt" - véget ért a Néppárt-Fidesz viszony

21.03.13 16:55

Sok-sok éves huzavonára került pont a Fidesz és Néppárt között. Az Európai Néppárt kétharmados többséggel megszavazott egy olyan alapszabály-módosítást, ami után bármikor kirakhatták a Fideszt. Ezek után Orbán Viktor egy levélben tudatta a…

A Fidesz távozása nagy veszteség az Európai Néppártnak

21.03.12 23:09

A Fidesz távozása az Európai Néppártból (EPP) egyszerre okoz nagy szomorúságot és az EPP számára gyengülő érdekérvényesítő képességet, erről beszélt a Közép-Európáról angol nyelven tudósító Remix News hírportálnak François-Xavier…

A Néppárton kívül, tovább az úton

21.03.12 14:22

Orbán Viktor kormányfő szerint a Néppárt saját elveit tette zárójelbe, hogy végül távozásra bírják a Fideszt a pártcsalád EP-frakciójából.

Az Európai Parlament az Lmbtqi-közösséget félti

21.03.11 17:34

A magyarországi alkotmánymódosítást is bírálták az Európai Néppárt által is felkarolt határozatban.

Soros miatt üldözte el Weber a Fideszt

21.03.10 18:12

Manfred Weber egyszerűen elérkezettnek látta az időt a leszámolásra, egyszersmind Soros Györgynél a pikszisbe való visszakéredzkedésre.

Orbán szövetségese is elhagyhatja az Európai Néppártot

21.03.10 14:47

Szaporodnak a jelek, hogy a szlovén miniszterelnök is szakítani kíván az Európai Néppárttal, azaz követi nagy barátját és példaképét, Orbán Viktort.

A(z) "Európai Néppárt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Lemondott a madridi tartományi választások következtében a koalíciós főtitkár

A konzervatív Néppárt (PP) nyerte a kedden tartott előre hozott madridi tartományi parlamenti választásokat, aminek legnagyobb meglepetése Pablo Iglesias, a spanyol kormánykoalíció kisebbik pártjának, az Együtt képesek vagyunk…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Politikus

Orbán Viktor: Augusztusig kelleni fog a védettségi igazolvány

Cikkünk frissül… Orbán Viktor szerint a verseny tétje most az emberéletek megmentése. Nem sikerült mindenkit megmentenünk, akinek olyan alapbetegsége volt, sajnos elveszítettük – jelentette ki a miniszterelnök. A…

Közélet

Veszélyben a művészet szabadsága

Az ENSZ-hez és az Európai Parlamenthez fordul az Akadémiák Európai Szövetsége a szólásszabadság és a művészet szabadságának magyarországi korlátozása miatt.

 

Kategória ajánló