Európai Néppárt hírek

Közélet › Európai Néppárt

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának

20.04.03 13:44

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken levelet írt Antonio Lopez-Isturiznak, az Európai Néppárt (EPP) főtitkárának, amelyet Novák Katalin, a Fidesz alelnöke tett közzé Twitter-üzenetében.

Orbán üzent a Néppártnak: „Nekem erre nincs időm!”

20.04.03 13:43

A miniszterelnök levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának, amelyben közölte, hogy most minden idejét kizárólag arra fordítja, hogy magyar emberek életét igyekszik megmenteni.

A Magyar Közösség Pártja levélben reagált Donald Tusk üzenetére

20.04.03 13:36

A koronavírus-járvány időszaka nem válhat a magyar kormány konkrét válságkezelő intézkedéseiről szóló viták idejévé az Mkp ügyvezető elnöke szerint.

Orbán keményen kettesbe tette a járvány idején kizárással fenyegetőző Néppártot

20.04.03 07:34

Drága luxus más országok intézkedéseiről „fantáziálgatni” – írta angol nyelvű levelében Orbán Viktor miniszterelnök, amelyet a Fidesz-kormányt nagy hangon kritizáló Európai Néppárt (EPP) főtitkárának küldött.

Euronews: A Néppárt a járvány miatt nem tud dönteni a Fidesz kizárásáról

20.04.02 21:26

Az Euronews információi szerint Orbán Viktornak egyelőre nem kell attól tartania, hogy az Európai Néppárt a közeljövőben kizárná a Fideszt. Az ilyen ügyekről ugyanis a pártcsalád Politikai Gyűlése dönthet, ennek összehívása azonban a mostani…

Megvan a 13 aláírás, Tusk napirendre tűzheti a Fidesz kizárását a Néppártból

20.04.02 17:03

Megvan a 13 aláírás, Donald Tusk napirendre tűzheti a Fidesz kizárását az Európai Néppártból - a “felhatalmazási törvény” verte ki a biztosítékot. A kormányoldalon azt mondják: jelenleg nincs meg a Néppártban a többség számításaik szerint a…

Orbán Viktor múlt pénteki levele dühíthette fel Tuskot

20.04.02 11:43

A miniszterelnök levelében úgy fogalmaz: aggasztó, hogy Donald Tusk belpolitikai játszótérnek használja a néppártot. Ezért az Európai Néppárt elnöke vírushoz hasonlította a magyar miniszterelnököt.

Néppárt-elnök: Ha Orbán logikája győz, lehet, hogy az EU nem éli túl

20.04.01 11:11

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke egy lengyel néppárti politikussal, Radoslav Sikorskival közösen készített videót a néppárt lengyel oldala számára a járványhelyzetről. Ebben pedig meglehetősen sarkosan fogalmaz a magyar…

A(z) "Európai Néppárt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Szijjártó: óriási szégyen lenne, ha a Fidesz tagságáról most szavaznának a Néppártban

Szijjártó Péter a Spirit FM Harcosok klubja című műsorában kifogásolta, hogy miért nem keresték személyesen azelőtt azon országok külügyminiszterei, akik most aggályosnak tartják a demokráciát Magyarországon.

Politikus

Kocsis Máté: Szolidaritásról beszélnek, csak épp ők nem azok

A Fidesz frakcióvezetője szerint az ellenzék a saját megerősödését reméli az ország legyengülésétől.

Politikus

Haskó László: A magyar politikai élet szereplői vajon mit gondolnak Orbán Viktor törvényesített teljhatalmáról?

Azt a világért sem vitatnám, hogy a járványellenes harcot az arra legalkalmasabb magyar hivatott irányítani.

Politikus

A világjárvány tanulságainak mielőbbi levonását sürgeti a Fidesz-KDNP

Európai parlamenti (EP) különbizottság felállítását javasolja a Fidesz-KDNP EP-delegációja egy az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjének, Manfred Webernek címzett levélben

 

Kategória ajánló