Európai Bizottság hírek

Közélet › Európai Bizottság

Orbán Viktor a választókhoz fordul

19.02.26 12:55

A kabinet elszánt, hogy minden magyart tájékoztasson arról, mire készül Brüsszel. Ezért Orbán Viktor miniszterelnök levelet küld minden választópolgárnak.

Az igazságügyi törvények módosításának hatályon kívül helyezését kéri Klaus Johannis

19.02.26 08:17

Az igazságügyi törvényeket módosító, 2019/7-es sürgősségi kormányrendelet hatályon kívül helyezését, valamint az Európai Bizottság (EB) és a Velencei Bizottság ajánlásainak gyakorlatba ültetését kéri a kormánytól Klaus Johannis államfő.

Orbán Viktor levelet küld mindenkinek

19.02.25 18:43

Brüsszel gyakorlatilag beismerő vallomást tett – így kommentálta a migrációról szóló kormányzati kampányra adott európai bizottsági reagálást a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Budapesten,…

Továbbra is túlsúlyban a kormánykritikus média

19.02.25 16:34

Médianéző: Múlt év vége óta nőtt a kormánykritikus orgánumok dominanciája a magyar médiapiacon, s az online portálok esetében az elérések aránya megközelíti a háromnegyedes túlsúlyt.

“Ez a Stürmer című náci lap stílusa”

19.02.25 16:31

Orbán Viktor a megszokott módon – az EU-Bizottság menekültpolitikája, a muzulmánok, és kedvenc ellensége, Soros György ellen – akart az európai választási harcba indulni – írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Ezzel a keverékkel a legutóbbi…

Sunyi módon ver át sok online portál

19.02.25 15:25

Az Európai Bizottság és a tagállami fogyasztóvédelmi hatóságok vizsgálata szabálytalanságokat tárt fel az e-kereskedelmi honlapokkal kapcsolatban. A legtöbb esetben az árak és a különleges ajánlatok feltüntetése esetén nem volt megfelelő a…

A(z) "Európai Bizottság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az Európai Bizottság kihirdette digitális stratégiáját

A mesterséges intelligenciától kezdve az adatkezelésig, a nagyvállalatokkal szembeni fellépéstől a kiberbiztonságig mindent magában foglal az új tervezet, mely tartogat néhány meglepetést is.

Nagyvilág

Az EU támogatja a Diamond Princess európai utasainak hazaszállítását

Az Európai Unió támogatja az európai utasok hazaszállítását Japánból, miután

Közélet

Ennyit erősödött napközben a forint

335 és 337 forintra erősödött napközben a forint az euróval szemben. A magyar deviza tegnap történelmi mélyponton volt, 340 forint volt egy euró. Varga Mihály pénzügyminiszter is kommentálta a hírt: bár hangsúlyozta, hogy a kormány…

Ország

Az Európai Bizottság az adatok egységes piacának létrehozását tervezi

Brüsszel reméli, a könnyebben hozzáférhető adatok abban is segítik a kontinens cégeit, hogy felvegyék a versenyt az amerikai és kínai riválisaikkal, például a mesterséges intelligencia terén.

 

Kategória ajánló