Európai Bizottság hírek

Közélet › Európai Bizottság

Mai kérdés – Weber tegnapi kijelentése megpecsételte a Néppártban a Fidesz sorsát?

19.03.31 06:32

Martin Weber nem kér Orbán Viktor és a Fidesz szavazataiból még akkor sem, ha ezen múlik az uniós csúcsintézmény, az Európai Bizottság (EB) elnöki pozíciója. Ezzel nyilvánosan elhatárolódott Orbán Viktortól és a magyar kormánypárttól: a Fidesztől.

Egyre kellemetlenebb helyzetben az Európai Bizottság a névtelen bankkártyák miatt

19.03.30 22:02

Egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül az Európai Bizottság Hasszán F. névtelen bankkártyája miatt

A(z) "Európai Bizottság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az EB elérhetővé tette a nyilvános rövid lejáratú exporthitel-biztosítást

Az Európai Bizottság a koronavírus-járványhoz kapcsolódó válság okán ideiglenesen minden országot törölt a piacképes kockázatú országok jegyzékéről.

Nagyvilág

Nem kezelte kellő komolysággal a járvány veszélyeit az EU járványügyi hivatala

Az Ecdc a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

Közélet

Figyelem: itt az óraátállítás!

Vasárnap hajnali 2-ről 3-ra kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás. Az Európai Parlament (EP) tavaly az óraátállítás 2021-től kezdődő eltörléséről döntött.

Ország

Filutás Viktor egy 402 kilométeres edzésnappal múlta felül az orosz Manakov brutális tréningjét

Miközben Európa a koronavírussal küzd március 18-án az AG2R La Mondiale kerekese Oliver Naesen és a 2019-es GranFondo világbajnok Maxim Pirard egy brutális, 365 kilométeres edzésnapot abszolvált Kelet-Flandriában. Erre…

 

Kategória ajánló