Európai Bíróság hírek

Közélet › Európai Bíróság

13 év börtönt kapott az Arany Hajnal görög szélsőjobboldali párt több vezetője

20.10.14 15:09

Nikólaosz Mihaloliákosz pártelnök és több társa elismerte a bűnszövetkezet irányításának vádját, pedig korábban mindent következetesen tagadtak, és azt állították, hogy politikai boszorkányüldözés áldozatai.

A Brüsszelből érkező pénzek adnak Orbánnak mozgásteret

20.10.08 19:10

„Ítélet a magyar felsőoktatási törvény ügyében – El kell zárni a pénzcsapot” – ezzel a címmel közölt kommentárt a Der Standard az Európai bíróság ítéletéről.

Alapjogokért Központ: Szürreális az uniós bíróság indoklása

20.10.08 11:46

Szánthó Miklós: Az Európai Bíróság minden határt képes átlépni, ha a nyílt társadalom hálózat érdekeiről van szó.

CEU rektorhelyettese: ez a vonat elment, a CEU nem tud visszaköltözni Budapestre

20.10.07 12:47

Fodor Éva, a CEU rektorhelyettese az ATV Híradójának kérdésére elmondta, hogy az egyetem nem tud visszaköltözni Budapestre, ez a vonat elment.

Soros György próbapert indítana Magyarország ellen: ezt gondolja az ellenzék és a kormány

20.10.07 09:08

Magyarország elleni próbaper indítására szólította fel Brüsszelt Soros György, aki szerint a magyar kormány továbbra is lábbal tiporja az uniós jogot, a legújabb áldozat pedig a Színművészeti Egyetem. Az ATV Híradó által megkérdezett nemzetközi jogász…

A(z) "Európai Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az Európai Bizottság reagált a magyar-lengyel közös nyilatkozatra

Az Európai Bizottság pénteken ismét az Európai Unió Bíróságára küldte Magyarországot és Lengyelországot a jogállamisági feltételrendszerrel kapcsolatos jogi aggályaik miatt

Közélet

Hasba rúgta a buszvezetőt, 6 hónap felfüggesztettet kapott

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt november 27-én, gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy férfit a Kiskőrösi Járási Ügyészség, aki hó közepén, a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba…

Nagyvilág

A sokak által rettegett E-számok

Az Európai Unió több száz élelmiszer adalékot tart nyilván. Az összes EU-tagállamra, sőt világszerte érvényesek a jelölések.

Közélet

Európai Parlament: a lakhatáshoz való jog alapvető emberi jog

Az elmúlt tíz évben 70 százalékkal nőtt Európában a fedél nélküliek száma; szeretnék, hogy a hajléktalanság ne legyen büntethető az EU-ban.

 

Kategória ajánló