Európa Tanács hírek

Közélet › Európa Tanács

Nyelvi jogok szélesítését ajánlja az Európa Tanács önkormányzati kongresszusa

19.11.04 20:09

Megszavazta az Európa Tanács Helyi és Regionális Önkormányzatok Kongresszusa a nyelvi jogok önkormányzati érvényesüléséről még a háromszéki Bálványoson elindított jelentést.

Magyarország nagy reményeket fűz az Európa Tanács új főtitkárának hivatalba lépéséhez

19.09.30 19:28

Magyarország gratulál Marija Pejcinovic Buricnak, az Európa Tanács új főtitkárának, és nagy reményeket fűz hivatalba lépéséhez - jelentette ki az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke Strasbourgban, az MTI-nek telefonon nyilatkozva hétfőn.

Megdicsérték, de meg is feddték Magyarországot az emberkereskedelem ellen küzdő szakértők

19.09.27 06:18

Az Európa Tanács emberkereskedelem elleni szakértői csoportja (GRETA) szerint előrelépést ért el az emberkereskedelem elleni küzdelemben. Arról, hogyan bánik az állam a menekült gyerekekkel, már nincsenek ilyen jó véleménnyel.

Európa Tanács: Magyarország végrehajtotta az ET korrupcióellenes csoportjának több ajánlását is

19.08.01 21:54

Többek között történt előrelépés az ügyészek fegyelmi eljárásának lefolytatását illetően, valamint a pártok finanszírozásának átláthatósága terén – közölte a korrupcióellenes szakértői csoport.

A(z) "Európa Tanács" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Alapvető emberi jog az anyanyelv használata

Megszavazta az Európa Tanács Önkormányzati Kongresszusa Strasbourgban azt a nyelvi jelentést, amelynek elkészítését tavaly Bálványoson javasolta a testület önkormányzati bizottsága, háromszéki kezdeményezésre.

Ország

Komoly díjat nyert Szőcs Petra filmje

Hatalmas eredményt ért el Szőcs Petra Déva című filmje a Cottbusi Filmfesztiválon.

Közélet

Az európai migrációs probléma szélesebb körű megoldását szorgalmazta Giuseppe Conte és Angela Merkel

A migránsok európai szétosztásáról szóló máltai megállapodás új országokkal történő bővítését szorgalmazta Giuseppe Conte olasz miniszterelnök Angela Merkel német kancellárral közösen tartott római sajtótájékoztatóján, hétfőn…

Ország

Agyonverte 81 éves anyját egy férfi Kárpátalján

A brutális gyilkosság november 9-én az ilosvai járási Hátmegen (Zahattya)

 

Kategória ajánló