Észtország hírek

Ország › Észtország

Észt Hét a Corvin Távmoziban

20.05.05 08:58

A távmozik első vendégfesztiválja az Észt Intézet kulturális programsorozata, amelynek keretében az észt filmtermés legjavát láthatjuk – a kivételes helyzetre való tekintettel saját otthonunkban.

Orbán: Egy cipőben járunk a hallgatókkal

20.04.24 18:00

A magyar miniszterelnök ezen a héten már két neki kedves rádióinterjút abszolvált: a keddi Mária Rádióban tett látogatása után péntek reggel ismét a Kossuth Rádió mikrofonja mögül osztotta az észt. Ne legyünk botcsinálta virológusok! Nagy Katalin:…

Szijjártó köszönetet mondott észt kollégájának a Magyarország melletti kiállásáért

20.04.21 18:34

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi telefonbeszélgetésén köszönetet mondott a Magyarország melletti kiállásáért észt kollégájának, akit igaz barátnak és jó szövetségesnek nevezett.

Covid-kórház épül New Yorkban, kizárólag koronavírusos betegek kezelésére

20.04.03 06:47

New York globálisan is a koronavírus-járvány egyik gócpontja lett, a városban most kizárólag koronavírusos páciensek kezelésére hoznak létre kórházat.

Orbán Viktor: a járvány hosszú lesz, a java most következik

20.04.02 08:25

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott koronavírus-kutatócsoportok munkájáról tájékozódott csütörtökön videokonferencia keretében Orbán Viktor miniszterelnök és Palkovics László miniszter; a…

Szerdán indul a Müpa Home közvetítéssorozat

20.03.27 00:07

Szerdán este 19 óra 30-kor indul a Müpa Home közvetítéssorozat, az intézmény virtuális koncerttermében a Nemzeti Filharmonikusok játékát lehet megtekinteni Kovács János vezényletével – közölte az

A(z) "Észtország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Az észtek már tesztelik a vírussal szembeni védettséget igazoló okmányt

Egy ideiglenes QR-kód mutatja meg az emberek védettségi állapotát.

Ország

Litvániában forgalomba álltak az első PET palackokból készült buszok

A Vėjo Projektai hat éve kezdett bele a Dancer névre keresztelt elektromos busz fejlesztésébe, amik közül az első kettő áprilisban állt forgalomba az ország harmadik legnagyobb városában, Klaipėdában.

Sport

Marco Rossi fizetését nem csökkenti az Mlsz

A koronavírus-járvány miatt nemcsak a sztárcsapatok futballistáinak bérét csökkentik, hanem a helyi labdarúgó-szövetségek azt is vizsgálják, hogy – feladat hiányában – megéri-e fizetni az adott ország szövetségi kapitányát és…

Ország

Három pert nyert a Helsinki Bizottság Strasbourgban

Önkényesen betiltott tüntetés, kivizsgálatlanul maradt rendőri bántalmazás és egy rab, aki nem búcsúzhatott el haldokló apjától.

 

Kategória ajánló