Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Nyirádon szigetelőanyag gyulladt meg, a világűrből is látszódott a füst

19.06.28 11:50

Pénteken kevéssel dél előtt Nyirád külterületén szigetelőanyag kapott lángra. A sűrű, fekete füst a világűrből is látszódott, videóban mutatjuk.

20 hónap letöltendőt kapott az esztergomi, aki baltával vert mindent szét, amit ért

19.06.28 09:44

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt állították bíróság elé azt az esztergomi férfit, aki baltával támadt a környezetére.

Tanulságos esztergomi történet S. Zsoltról és egy padon alvó férfiról

19.06.26 11:14

Az esztergomi rendőrök egy 34 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki meglopott egy alvó férfit az esztergomi buszvégállomáson.

Letartóztatásban a felbujtó

19.06.24 16:59

Letartóztatásban a felbujtó Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 24., h - 15:28 A bíróság elrendelte annak a 38 éves férfinak a letartóztatását, aki az esztergomi bombafenyegetés kapcsán felbujtóként vett részt a bűncselekményben.

Ötödik alkalommal rendezték meg a motoros felvonulást

19.06.24 07:26

Június 22-én, szombaton, a Lehotay Kft. udvarán gyülekeztek az V. Motorosok is Lehetnek Angyalok résztvevői. Idén közel

Robbantással fenyegettek egy esztergomi gyárat

19.06.22 17:08

Az esztergomi nyomozók egy 14 éves lányt és egy 38 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Építési- és kertészeti munkák fiktív számláival 600 millió adót csalt

19.06.21 10:17

Strómanok és könyvelők is segítettek egy esztergomi vállalkozót, akinek céghálózata fiktív számlákkal több mint 600 millió forint kárt okozott a költségvetésnek – közölte a NAV.

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kocsmából lopott női táskát, elítélték a tolvajt Esztergomban

Lopás miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy esztergomi tartózkodási hellyel rendelkező férfival szemben, aki szórakozóhelyen őrizetlenül hagyott női hátizsákot lopott el.

Ismert személy

Erdő Péter: A rendszerváltás után az egyházban is sokféle jövőkép élt

A rendszerváltás után az egyházban is sokféle jövőkép élt, „megoszlottak a vélemények arról, hogy mit kell, mit lehet kezdeni az újonnan ránk köszönő szabadsággal” – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a…

Autós

Holdexpedícióra készül a Suzuki

A Suzuki az ispace HAKUTO-R programjának vállalati partnerévé vált, a gyártó strukturális analízissel járul hozzá a holdjáró üzemeltetéséhez.

Gazdaság

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

 

Kategória ajánló