Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Több autó és motor ütközött Táton

19.10.27 17:31

Az október 27-i balesetben négyen megsérültek, mindenkit az esztergomi kórházba szállítottak.

Présház gyulladt ki kora reggel Piliscséven

19.10.26 07:21

Egy harminc négyzetméteres présház vált a lángok martalékává az Öreghegyi dűlő pincesorán. A tűzhöz két tűzoltóegységet riasztottak.

Emlékhelyet avattak Boldog Sándor István szalézi szerzetes tiszteletére Budapesten

19.10.25 17:04

Sándor István emlékhelye „minden magyarnak példát mutat arra, hogy meggyőződésünkért és hitünkért kivégezhetnek, elföldelhetnek méltatlanul, de emlékünket nem tudják tömegsírba zárni”.

Újabb esztergomi tűzoltót ismertek el kitüntetéssel

19.10.24 20:19

Magyarország belügyminisztere a katasztrófavédelem hivatásos állományában töltött szolgálata és eredményes munkája elismeréseként, Szolgálati Jelet adományozott az esztergomi Fridrik Jánosnak.

Nagy horderejű változásokat vezet be a kormány a jogosítványoknál, igazolványoknál

19.10.23 08:21

Az első jogosítványt szerző a sikeres vizsgát követően anélkül vezethet, hogy jogosítványát kézhez kapná - a többi között ezt tartalmazzák az egyes eljárások egyszerűsítése és elektronizálása érdekében szükséges törvénymódosítások,…

Hernádi Ádám átvette a stafétát elődjétől

19.10.22 09:13

Az esztergomi városháza nagytermében írta alá az átadás-átvételi jegyzőkönyvet Romanek Etelka és Hernádi Ádám. Az új polgármester elismerő szavakkal illette elődje munkásságát.

Bárki átélhette a K2-t meghódító Suhajda Szilárd expedícióját

19.10.21 12:28

Suhajda Szilárd, a 2019-es Magyar K2-expedíció tagja vendégeskedett az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban, ahol az expedíció részleteiről mesélt.

A nyárasdi Sarló kapta az idei Patócs Lajos Díjat

19.10.20 21:25

A több mint 150 szereplőt, a vendégeket és a közönséget Gányovics Júlia polgármester asszony köszöntötte a helyi kultúrházban, a műsorsorozatot Bárdos Gyula, a Csemadok országos elnöke nyitotta meg. A színpadi produkciók előtt a…

Kettőt egy csapásra

19.10.18 10:23

Kettőt egy csapásra Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 10. 20., v - 09:00 A ferencvárosi nyomozók egy VIII. kerületi lakásban fogták el a 23 éves rablással gyanúsítható férfit és lakótársát, akit a bíróság lopás miatt körözött.

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Új esztergomi hibrid: 7 millió forint felett startol a legjobban felszerelt új Suzuki Vitara

A jövő héttől rendelhető új kompakt divatterepjáró a hibrid technológia és a magasabb alapfelszereltség miatt drágul. Automataváltó viszont egyelőre nincs hozzá, zöld rendszám pedig egyáltalán nem igényelhető rá.

Ismert személy

Erdő Péter a Margitszigeten tart szentmisét Szent Margit tiszteletére

A szentmisére, amelyen a szent királylány közbenjárását kérik a nemzetért, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sok száz zarándokot várnak.

Autós

Új esztergomi hibrid: 7 millió forint felett startol a legjobban felszerelt új Suzuki Vitara

A jövő héttől rendelhető új kompakt divatterepjáró a hibrid technológia és a magasabb alapfelszereltség miatt drágul. Automataváltó viszont egyelőre nincs hozzá, zöld rendszám pedig egyáltalán nem igényelhető rá.

Közélet

Újabb bűnözőt küldhetnek közénk – Súlyos kérdések egy régi, sárréti mészárlás kapcsán

Kiengedhetik a börtönből Bene Lászlót, ugyanis az ügyében eljáró büntetés-végrehajtási bíró – az ügyészség fellebbezése miatt egyelőre nem jogerősen – első fokon feltételes szabadságra bocsátotta az eredetileg…

 

Kategória ajánló