Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Súlyosabb büntetést kaptak a kocsmárost verő esztergomiak

19.08.06 08:03

A bíróság súlyosbította a büntetését annak a két, Többszörös visszaeső esztergomi férfinak, akik még 2017-ben vertek meg egy kocsmatulajdonost.

A Peruska Mária-kápolnánál már 26 éve rendeznek tábort

19.08.02 15:33

Tizenhat sátorban harminchárom gyerek vidáman átvészelte a vihart az erdő közepén a Peruska-táborban, amelyet a Horvát Katolikus Ifjúság Vallási és Kulturális Egyesülete szervezett.

Határon átnyúló kerékpáros fejlesztés Esztergomban és Párkányban

19.08.01 17:57

Határon átnyúló kerékpárkölcsönző-rendszert alakítanak ki Esztergomban és Párkányban. A Mária Valéria Bike családbarát és energiahatékony közösségi közlekedést kínál a helyieknek és turistáknak.

Robbanásveszélyt hárítottak el - Kitüntettek három esztergomi tűzoltót

19.07.31 17:06

Hősies helytállásáért vehetett át elismerést több tűzoltó is július 31-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. Rajtuk kívül kerek születésnapjukat ünneplőket is köszöntöttek.

Azt hazudták, hogy dolgozni akarnak: kipakolták a munkásszállót

19.07.31 07:31

Az Esztergomi Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival és

Bővítik az iskolát Kétegyházán

19.07.31 07:21

Több mint négyszázmillió forintból új épülettel gazdagodik a Kétegyházi Román Nemzetiségi Általános Iskola és Óvoda a közeljövőben.

Szakértő: az M0 új nyomvonalával még ronthatunk is a helyzetünkön

19.07.30 13:45

Ha az M0 autópálya nyugati szektorát valóban zsákszerűen Esztergom felé vezetik, azzal több kárt okoznak, mint hasznot, mert rászabadítják a forgalmat a Pilis-völgyre és a Zsámbéki-medencére, míg Buda problémái nem oldódnak meg - mondta az…

Négy autó ütközött Ebesnél

19.07.30 12:57

Négy személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton Ebes közelében. A helyszínre riasztott hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek áramtalanítását. A sérült gépkocsik közül az egyik benzin-gáz üzemű volt, melynek…

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kocsmából lopott női táskát, elítélték a tolvajt Esztergomban

Lopás miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy esztergomi tartózkodási hellyel rendelkező férfival szemben, aki szórakozóhelyen őrizetlenül hagyott női hátizsákot lopott el.

Ismert személy

Erdő Péter: A rendszerváltás után az egyházban is sokféle jövőkép élt

A rendszerváltás után az egyházban is sokféle jövőkép élt, „megoszlottak a vélemények arról, hogy mit kell, mit lehet kezdeni az újonnan ránk köszönő szabadsággal” – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a…

Autós

Holdexpedícióra készül a Suzuki

A Suzuki az ispace HAKUTO-R programjának vállalati partnerévé vált, a gyártó strukturális analízissel járul hozzá a holdjáró üzemeltetéséhez.

 

Kategória ajánló