Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Meghosszabbíthatják a letartóztatását a szállodás csaló nőnek

19.12.19 12:22

Az Esztergomi Járási Ügyészség  a kisebb kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban

Mikulás Kupa kick-boxban

19.12.18 15:19

A 4Fight Kupa nyílt nevezéses országos verseny zárta a kick-boxosok idei esztendejét – a vasi sportolók szépen teljesítettek.

Golyószórót és gépkarabélyt loptak az esztergomi lőtérről

19.12.18 13:40

Elfogták azt a két férfit, akik az esztergomi lőtérről fegyvereket loptak a közelmúltban.

Elbontják a Töltés utcai, életveszélyes épületeket

19.12.18 08:34

Elkezdődött a Töltés utcai, életveszélyes bérlakássor bontása a képviselő-testület döntésének megfelelően. Az ott lakók számára összkomfortos ingatlanokat biztosított Esztergom önkormányzata.

Késsel fenyegette egy férfi volt barátnőjét, hogy megöli, ha nem megy vissza hozzá - most felelnie kell tettéért

19.12.18 07:02

Súlyos testi sértés, magánlaksértés és zaklatás bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség, egy 40 éves férfi ellen, aki éveken át zaklatta egykori barátnőjét és annak új élettársát - írja a 444.

Az esztergomi Babits iskola nyerte az I. Ördög István emléktornát Pilismaróton

19.12.17 06:51

A Pilismaróti Nyíró Csaba Sportcsarnok hagyományteremtó szándékkal rendezte meg általános iskoláknak a 7-8. osztályosoknak kiírt Ördög István

Esztergomi életmentők! Köszönjük!

19.12.12 11:01

Akadt, akit már 130-szoros véradóként köszöntött a Magyar Vöröskereszt Esztergom-Dorog Területi Szervezete a művelődési házban Véradó Ünnepség keretén belül kedden.

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Közélet

Korrupciógyanús kórházak

Huszonkét Brassó, Hargita és Iaşi megyei helyszínen – lakásokban, cégeknél és négy közintézményben (ezek közt a székelyudvarhelyi kórházban) tartott tegnap házkutatást az országos korrupcióellenes ügyészség (Dna) Brassó…

Közélet

Ismét lediktatúrázta hazánkat Macron

„Nem vagyunk Magyarországon vagy Törökországban!” – e szavakkal reagált Emmanuel Macron francia köztársasági elnök a kizárólag videókat közlő Brut nevű médiaorgánumnak nyilatkozva a rendőrséggel kapcsolatos, vitatott…

Autós

8 millió forintról indul a Suzuki emblémás Toyota Corolla

Persze a Swace eleve más utat követ, mint az . A RAV4 alapjain érkező Suzuki egy plug-in hybrid modell, ami

 

Kategória ajánló