Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Kiraboltak egy férfit Törökszentmiklóson

19.11.11 07:31

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás bűntette miatt egy törökszentmiklósi nőt őrizetének ideje alatt, 2019. október 29-én bíróság elé állított.

Egy nap, három ittas sofőr

19.11.08 10:10

Egy nap, három ittas sofőr Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 08., p - 07:37 Három járművezetőt állítottak elő Komárom-Esztergom megyében, akik esetében az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Zala Megyei Prima Díj 2019 – Bemutatjuk dr. Fliszár Máriát

19.11.04 14:07

A nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosa, dr. Fliszár Mária a kis somogyi faluból, Inkéről indult.

Átadták a Mindszenty-emlékérmeket a Parlamentben

19.11.03 13:36

Lezsák Sándor köszöntőjében kiemelte: az ország, a Kárpát-medence és a világ magyarságának életében is lényeges a díjazottak munkássága, mindaz amit tettek, és amit tenni fognak.

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Rendkívül cukik! Így várták a Mikulást az újszülöttek Esztergomban!

Adománynak köszönhetően még az újszülöttek is ünnepi öltözékben várták idén a Mikulást az esztergomi kórházban.

Ismert személy

Erdő Péter a négyszáz éve mártírhalált halt kassai vértanúk tiszteletére mutat be szentmisét

A négyszáz éve mártírhalált halt kassai vértanúkra emlékezik a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye a magyar szentek és boldogok emléknapján. Tiszteletükre Erdő Péter bíboros,…

Autós

Új kommunikációs vezető a Suzukinál

Év végétől Bonnár-Csonka Zsuzsanna tölti be a Magyar Suzuki kommunikációs vezetői posztját.

Gazdaság

Több millió magyar jön haza

A Mastercard legfrissebb kutatása szerint több mint 3 millió magyar száll majd repülőre, buszra vagy vonatra az ünnepek előtt, hogy a Karácsonyt a családjával töltse. A legnagyobb utasforgalom Karácsony este várható. A Mastercard…

 

Kategória ajánló