Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Kivilágíthatják a zebrákat Kertvárosban

18.12.18 12:26

Az esztergomi rendőrség baleset-megelőzési programjának egyik célja, az Esztergom-Kertvárosban lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyek megvilágítása.

Faház égett Esztergomban

18.12.17 16:53

A tűzoltási munkálatok ideje alatt a 11-es főút érintett szakaszán félpályán halad a forgalom. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminchat négyzetméter alapterületű faház Esztergomban, a Visegrádi úton. A tűzesethez az esztergomi és a…

Gépkocsikat tört fel

18.12.14 11:52

Gépkocsikat tört fel Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 14., p - 10:29 A rendőrség gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítást javasol a 46 éves esztergomi férfival szemben.

Nyoma veszett a 16 éves lánynak Esztergomban

18.12.13 14:14

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Újabb fellépők szórakoztatnak a hétvégén a főtéren!

18.12.11 20:08

Folytatódnak Esztergom főterén az adventi programok a hétvégén. Több koncert is várja a közönséget a korcsolyapálya és a vásár mellett. Fellép többek közt Radics Gigi.

Rekord dőlhet meg az esztergomi vasútvonalon

18.12.11 10:32

Akár a 4 milliót is megközelítheti az év végére az utasszám az esztergomi vonalon – közölte a MÁV közleményében. Hozzátéve: január és november között 96 százalékos volt a vonatok pontossága.

Átadták a felújított esztergomi kerektemplomot

18.12.10 14:40

Elkészült az esztergomi Szent Anna-templom, közismertebb nevén kerektemplom külső felújítása. A három évig tartó munkálatok után a

Útinform: zsúfoltak a fővárosba vezető utak

18.12.09 18:46

A Budapest környéki utakon már most nagyarányú a közlekedők száma. Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - A 81-es főúton Székesfehérvár kivezető szakaszán az 5-ös és a 6-os km között két személygépkocsi…

Átadták az esztergomi kerektemplomot | Galéria

18.12.09 13:28

Elkészült az esztergomi Szent Anna-templom, közismertebb nevén kerektemplom külső felújítása. A három évig tartó munkálatok után a templom homlokzatát Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek áldotta meg vasárnap.

Erdő Péter püspökké szentelte Mohos Gábor pápai káplánt

18.12.08 12:52

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek püspökké szentelte Mohos Gábor pápai káplánt szombaton az esztergomi bazilikában. A szertartást vezető bíboros mellett a társszentelő Ternyák Csaba egri érsek és Michael August Blume,…

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Már az ügyészségen van a 70 éves ittas sofőr ügye

Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát az ellen a 70 éves helybéli ellen, akit ittas vezetésen kaptak.

Ismert személy

Erdő Péter a négyszáz éve mártírhalált halt kassai vértanúk tiszteletére mutat be szentmisét

A négyszáz éve mártírhalált halt kassai vértanúkra emlékezik a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye a magyar szentek és boldogok emléknapján. Tiszteletükre Erdő Péter bíboros,…

Autós

Elaludt a sofőr, oszlopot döntött egy autó Lukácsházán

Pénteken reggel egy Suzuki tartott Szombathely felől Kőszeg irányába, amikor a sofőr elaludt vezetés közben, letért az útról az autóval Lukácsháza belterületén, majd kidöntött két oszlopot és az árokban állt meg.

 

Kategória ajánló