Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Marad a dutyiban az „unokázós” csaló

20.12.28 10:17

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta egy férfi letartóztatásának meghosszabbítását, aki 2020. január 15-én Székesfehérváron idős embereket ejtett tévedésbe és pénzt…

Erdő Péter: senki nem maradhat ki a szeretet ünnepéből

20.12.25 15:01

Erdő Péter hangoztatta: Isten irgalmassága jelenik meg karácsonykor, amelyre világnak olyan nagy szüksége van.

Erdő Péter: Szülessünk újjá az egymás iránti szeretetben és felelősségben

20.12.25 12:21

Erdő Péter arra kérte a híveket, hogy egy telefonhívással, egy üzenettel, egy jókor érkező küldeménnyel vagy néhány jó szóval szerezzenek örömet karácsony táján is.

Jutalmazás Komárom-Esztergom megyében

20.12.22 08:16

Jutalmazás Komárom-Esztergom megyébenKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 22., k - 07:23 Farkas Gábor rendőr dandártábornok elismeréseket adott át, megköszönve kollégái munkáját.

Értékes esztergomi kódex került elő Zágrábban

20.12.21 15:28

A most előkerült zágrábi töredékek a tatárjárás után újraszerveződő hazai lelki-szellemi élet fontos dokumentumai.

Ellopta alvó ismerőse drága telefonját, hogy aztán 3 ezerért eladja

20.12.21 14:13

Az Esztergomi Járásbíróság 1 év 10 hónap börtönbüntetést szabott ki arra részeg férfire, aki alvó ismerőse telefonját lopta el, majd eladta és iratait eldobta.

Videón az esztergomi tömegverekedés: a bulizók agyba-főbe verték egymást

20.12.21 11:47

Megdöbbentő felvételt tettek közzé a Magyar Ügyészség oldalán: egy esztergomi szórakozóhely vendégei a földön fekve ütik-rúgják egymást.

Tömegverekedés volt egy esztergomi szórakozóhelyen

20.12.21 09:28

Az Esztergomi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal az öt férfival szemben, akik egy esztergomi szórakozóhely előtt összeverekedtek.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a tolvajt

20.12.20 17:46

A rendőrök rövid időn belül elfogták a tolvajt Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 20., v - 11:05 Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, azt a 28 éves férfit, aki takarítás közben egy orvosi rendelőből pénzt…

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Év Magyar Autója 2021 – Esztergomi győztes a hibridek versenyében

Immár második alkalommal osztották ki az Év Magyar Autója díjakat, a győztes idén a Suzuki Vitara lett - közölték a szervezők, az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu portál.

Közélet

Kollár nevet adott a "másik oldal" maffiacsoportjának. Oda a bűnszervezetek ellen indított kormányzati fellépés egysége 

Hétfőtől kellene rendszeresen üléseznie annak a testületnek, amelyik javaslatokat tesz a kormánynak és a parlamentnek a bíróságok, a rendőrség és az ügyészség működésének javítását célzó változtatásokra. Ebből a munkából…

Közélet

Élve találták meg a szeptember elején eltűnt sorozatsztárt

Tanya Fear színésznőt még szeptember 9-én nyilvánították eltűntnek; félő volt, hogy nem kerül elő élve, de szerencsére nem így lett.  A Los Angeles-i rendőrök találtak rá. 

Ismert személy

Erdő Péter bíboros hálaadó imája az eucharisztikus kongresszus kegyelmeiért

Erdő Péter bíboros, prímás szerkesztőségünkhöz eljuttatott imádságban ad hálát a szeptember 5. és 12. között Budapesten megrendezett 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kegyelmeiért. A főpásztor buzdít mindenkit,…

 

Kategória ajánló