Esztergom hírek

Magyar település › Esztergom

Letartóztatták a betörőket szállító nőt

20.04.03 20:14

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette és lopás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki kocsival szállította a társait a betörés helyszínére.

Hatszor lopott ugyanabból az üzletből

20.04.02 15:34

A nyomozók egy 34 éves esztergomi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki rendszeresen lopott kozmetikai termékeket és illatszereket.

Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gyár

20.04.01 07:33

A Magyar Suzuki Zrt. a következő két hétben azon dolgozik, hogy a jelenlegi helyzetben az újrainduláshoz megteremtse a biztonságos munkavégzés feltételeit.

Vállalkozásokat és lakásbérlőket segítő csomagot jelentett be Esztergom

20.03.25 17:52

A polgármester a koronavírussal kapcsolatos védekezés, és Esztergomot is érintő gazdasági nehézségek következményei kapcsán hozott döntéseket.

Új fejlemények a leendő esztergomi piacról

20.03.25 16:49

A Széchenyi 2020 programban több mint 970 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével épül az új piac Esztergomban, mely hozzájárul majd a város és a vidék együttműködésének erősítéséhez is.

Erdő Péter: A közös imádságnak nagy ereje van

20.03.25 16:11

A katolikus egyházfővel a világ keresztényei egyszerre mondták a Miatyánk-imádságot, így könyörögtek az Úrhoz.

Adományokkal segítik a járvány elleni küzdelmet a nógrádi politikusok

20.03.24 16:12

Maszkokkal, tiszteletdíjuk felajánlásával és pénzadományokkal támogatják megyénk politikusai a nógrádi kórházakat, illetve az olyan polgárokat, akik az új koronavírus járvány miatt elvesztették a munkájukat.

Hatszáz embert máris elküldött az esztergomi Suzuki-gyár

20.03.21 14:49

Kölcsönzött munkásoktól, összesen hatszáz embertől vált meg az esztergomi Suzuki-gyár, amely három napja jelentette be leállását. Főleg kelet-magyarországi és ukrán dolgozókról van szó, a hírt a Népszavának megerősítették.

A(z) "Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Letartóztatták a betörőket szállító nőt

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette és lopás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki kocsival szállította a társait a betörés helyszínére.

Ismert személy

Erdő Péter: a közös imádságnak nagy ereje van

A katolikus egyházfővel a világ keresztényei egyszerre mondták a Miatyánk-imádságot, így könyörögtek az Úrhoz. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a Kossuth Rádiónak azt mondta: a közös…

Autós

Még idén megérkezhet az ötajtós Suzuki Jimny

Komoly rajongótábora van a Suzuki Jimny terepjárónak. Friss hírünk hozzájuk szól, érzelmi hullámvasutazásra invitálja a típus kedvelőit.

Közélet

Szabadnapos rendőr kapta el a várpalotai rongálót

A Várpalotai Rendőrkapitányság rongálás miatt indított nyomozást egy 40 éves helyi lakos ellen.

 

Kategória ajánló