Eszenyi Enikő hírek

Ismert személy › Eszenyi Enikő

Kovács Patrícia Eszenyi Enikő visszatéréséről: "Szégyent és sajnálatot éreztem"

20.10.06 14:27

Kovács Patrícia – aki az elsők között szólalt fel a vígszínházi botrányban – a 24.hu-nak adott interjújában mondta el véleményét Eszenyi Enikő visszatéréséről.

Bolondozás a rémmel az RTL Klubon

20.09.25 19:01

Az Álarcos énekes című szórakoztató műsorban a kereskedelmi televízió döntéshozói maszk mögé rejtve visszacsempészték Eszenyi Enikőt a nyilvánosságba.

Leleplezték Eszenyi Enikőt

20.09.20 21:46

Elképeszt fordulatot vett az Álarcos énekes! A zsűri ugyanis eddig biztos volt abban, hogy a Tigris férfi, de tegnap este kiderült, hogy nagyon is nő, mégpedig: Eszenyi Enikő.

A(z) "Eszenyi Enikő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szabó Kimmel Tamás Eszenyi egyetlen mondata után tudta, hogy nem megy a Vígszínházba

A színész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt karrierjéről a főiskolás évektől a Nemzetin át a Mintaapák sorozatból való távozásáig. Kiderült, hogy kétszer is nemet mondott Eszenyi Enikőnek a

Kultúra és szórakozás

Gyerekkori vágya teljesült Tóth Verának

A Madách Színház legendás Macskák-előadásában fog énekelni. A Blikk cikke szerint gyerekkori álma vált valóra Tóth Verának, ugyanis a Madách Színházban futó Macskák című előadásban léphet fel.

Ismert személy

Áder: A teremtett világ és a családok védelméről beszélgettünk Ferenc pápával

Ez volt az ötödik alkalom, hogy találkozott a szentatyával, és a harmadik olyan találkozó, ahol hosszabb tárgyalást tudtak folytatni.

 

Kategória ajánló