Eszenyi Enikő hírek

Ismert személy › Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő reagált az őt ért vádakra

20.03.11 11:52

A Vígszínház igazgatója az ATV Híradójának azt mondta: nem kíván találgatásokba bocsátkozni, ő színházcsináló ember, a színházért él, és reméli, hogy tudja folytatni a 10 éve megkezdett utat.

"Határozott vezető vagyok" - megszólalt Eszenyi Enikő

20.03.11 11:40

Eszenyi Enikő furcsa egybeesésnek tartja, hogy egy nappal a szakmai bizottsági meghallgatása előtt jelent meg volt kollégái nyílt levele, amelyben távozásuk egyik okaként az igazgató viselkedését jelölték meg. A levélírók szolidaritást vállalnak…

A szakmai bizottság Eszenyit támogatja

20.03.10 14:55

A Vígszínház jelenlegi igazgatóját javasolják a következő ciklus vezetésére is, a döntést a fővárosi közgyűlés hozza majd meg.

A Vígszínház volt dolgozója szerint Eszenyi viselkedése elviselhetetlen légkört teremt a próbákon

20.03.09 11:55

Újabb súlyos kritika látott napvilágot a Vígszínház működéséről. A színház egy volt dolgozója, Fenyves Lili a 24.hu-nak beszélt arról, hogy többször is szemtanúja volt abúzusnak és nyilvános megalázásnak is, neki magának pedig egyszer…

Szakember kell ide! Állítja Eszenyi kihívója

20.02.28 16:04

Egy akkora költségvetésű intézmény élére, mint a Vígszínház, pénzügyi szakember kell, nem művész, állítja az Eszenyi Enikő igazgatói székéért harcba szálló Csányi János.

Eszenyi: Egy színház vezetése nem verseny

20.02.28 10:19

Több mint egy évtizede vezeti a Vígszínházat, és folytatná a munkát, de továbbra sem szeretne politikai térbe lépni. Megkérdeztük azt is, mit gondol a színházat is érintő szexuális zaklatási ügyekről. Interjú.

Kegyetlenül beleszálltak Eszenyi Enikőbe

20.02.24 19:22

A Vígszínház vezetője hitelességi válsággal küzdött a saját társulatán belül, több alkalommal felmerült a bizalmi szavazás is – állítja Csányi János rendező, aki Eszenyi Enikő riválisa a színház vezetéséért.

A(z) "Eszenyi Enikő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Még mindig Eszenyi Enikő egyeztet a Fővárossal a Vígszínház nevében

Karácsony Gergely Facebook-bejegyzése kapcsán derült ki, hogy még nem Rudolf Péter vezeti a színházat.

Kultúra és szórakozás

Még mindig Eszenyi Enikő egyeztet a Fővárossal a Vígszínház nevében

Karácsony Gergely Facebook-bejegyzése kapcsán derült ki, hogy még nem Rudolf Péter vezeti a színházat.

Kultúra és szórakozás

Szerdánként online előadások a Játékszíntől

Június 3-tól szerdánként találkozhat a közönség a színház újranyitása óta műsorra tűzött, ám színpadon már nem látható produkciókkal. A 2012-es újranyitás óta megújult a Játékszín repertoárja, számos értékes előadást…

Gazdaság

Bodó Sándor: már 137 ezer ember munkahelyét védi a bértámogatási program

Bodó Sándor közölte: a munkahelyvédelmi bértámogatásra augusztus 31-éig lehet beadni az igényeket, a pályázatban pedig újabb könnyítéseket vezettek be. A munkahelyvédelmi támogatás mellett elindult a munkahelyteremtő…

 

Kategória ajánló