Eszenyi Enikő hírek

Ismert személy › Eszenyi Enikő

„Nem Eszenyi Enikő volt az áldozat“

20.03.23 16:23

Újabb nyilatkozatot adtak ki a volt társualati tagok, a vizsgálat lefolytatására szólítva fel a fővárost.

Karaktergyilkosság a Vígszínházban

20.03.22 08:59

Miért nem akkor tetszettek, kedves színészek, siránkozni, amikor eljöttek a Vígszínházból? Csak nem azért, mert akkor az ellenzéki politika még fogta Eszenyi kezét?

Lengyel Tamás kitálalt Eszenyi Enikőről: miatta nem búcsúzhatott el haldokló nagyapjától

20.03.20 10:01

Újabb színész vallott a Vígszínház igazgatójának kegyetlen módszereiről. Őszinte interjút adott a Lengyel Tamás a hvg.hu-nak a Vígben töltött hat évéről.

Stohl András Eszenyiről: Áldozatnak állítja be magát, akit minden valós ok nélkül máglyára küldtek

20.03.20 09:37

Az igazgató nemrég utalásokat tett a színész előéletére. Stohl most azt mondja: elkövetett egy bűnt, amit elismert, amiért bocsánatot kért, amiért letöltötte a büntetését és vállalta érte a felelősséget. Ezt ajánlja Eszenyi Enikőnek is.

Visszalépett Eszenyi Enikő

20.03.19 17:58

Eszenyi Enikő 2009 óta vezette a Vígszínházat.

Lemond és visszavonja a pályázatát Eszenyi Enikő

20.03.19 16:17

„Arra az elhatározásra jutottam, hogy a magam és mások méltóságának megőrzése érdekében a Vígszínház vezetésére beadott pályázatomat – annak ellenére, hogy a szakmai bizottság azt találta a legjobbnak – visszavonom, vígszínházi munkámat…

A jelenlegi helyzetben az egyetlen járható út volt - Stohl András a 168 Órának Eszenyi Enikő távozásáról

20.03.19 16:17

Mint arról korábban beszámoltunk, Eszenyi Enikő Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszavonja igazgatói pályázatát a Vígszínház éléről. Több ismert művész - köztük Stohl András is - egy közös nyilatkozatban azt írta, "személyes tapasztalataink alapján…

Lengyel Tamás szerint is erőszakos volt vele Eszenyi Enikő, máig nem tud megbocsátani neki

20.03.19 07:46

Újabb színész, ezúttal Lengyel Tamás szólalt meg a Vígszínház igazgatójával, Eszenyi Enikővel kapcsolatban. Lengyel hat évig volt a színház tagja, egyike volt azoknak, akik aláírták azt a nyilatkozatot, amiben azt állították, hogy Eszenyi diktatórikus…

A(z) "Eszenyi Enikő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ő Eszenyi Enikő örökbefogadott lánya

Eszenyi Enikőben az édesanyja, és örökbefogadott lánya tartja a lelket.

Kultúra és szórakozás

Otthagyta a Vígszínházat, reméli, egyszer majd visszatérhet

Vecsei H. Miklós színész augusztusban távozott a fővárosi teátrumtól, azóta most először szólalt meg. Röviden beszélt az okokról.

Kultúra és szórakozás

A kő. Élő stream premier a Pesti Színházból

Talán az egész 20. század történelme elmesélhető egy család, egy ház, egyetlen kő történetén keresztül is. Pesti SzínházNagy-Kálózy EszterSzilágyi CsengeHegyi BarbaraTelekes PéterAntóci DorottyaMajsai-Nyilas Tünde

Ismert személy

Holnap indul a Madách Színház online színháza

Szombaton az Örökké fogd a kezem! című előadással indul a SzínpadON, a Madách Színház online színháza. A darabot Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter előadásában láthatja a közönség.

 

Kategória ajánló