Észak-Macedónia hírek

Ország › Észak-Macedónia

53 illegális bevándorló volt a furgonban

20.02.13 15:13

Az észak-macedón rendőrség 53 migránst talált egy furgonban szerda este a görög határ közelében, a jármű sofőrjét őrizetbe vették – közölte a Vesti.mk szkopjei hírportál.

Széteshet a BL-címvédő Vardar Szkopje

20.02.12 20:04

Két játékos azonnali hatállyal távozott az északmacedón csapattól, és a hírek szerint újabbak követhetik őket.

Azonnal távozni akarnak a kulcsjátékosok: összeomlik a Bl-címvédő?

20.02.12 14:16

Egyre nagyobb és komolyabb gondokkal küzd az északmacedón Vardar Szkopje férfi kézilabda-csapata, több kulcsjátékos is azonnal szerződést akar bontani és távozni, mert a fizetéselmaradásukat nem rendezi a klub vezetősége.

Fogy a NATO-ba vetett bizalom

20.02.11 18:53

Belülről Törökországban nézik a legrosszabb szemmel az Észak-atlanti Szerződés Szervezetét, a megkérdezettek alig 21 százaléka nyilatkozott támogatóan.

Várhelyi: Meg kell kezdeni a csatlakozási tárgyalásokat Észak-Macedóniával és Albániával

20.02.05 15:07

A magyar uniós biztos elmondta, hogy a bizottság konkrét lépéseket javasol a csatlakozási folyamat megerősítése és javítása mellett a teljes jogú uniós tagság elérése érdekében.

A(z) "Észak-Macedónia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Feloszlatta magát az észak-macedón parlament

Lehetővé vált az április 12-ére tervezett előre hozott választás.

Politikus

Magyarországról tartották el Gruevszki médiáját

Magyar cégek tartották el hirdetéseikkel a macedón nacionalista párt médiáját - a Balkaninsight kutatása szerint nemigen érte meg a hirdetőknek az üzlet.

Ország

Öt kiló heroint csempésztek be a szerbek

A Somogy Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat három szerb férfi ellen, akik öt kiló heroint szállítottak Siófokra azért, hogy a drogot Magyarországon értékesítsék.

 

Kategória ajánló