Érme hírek

Gazdaság › Érme

Új edzője van a MOL Fehérvárnak

20.07.07 21:52

Két nap után találta meg Joan Carillo utódját Kovács Zoltán, a MOL Fehérvár sportigazgatója.

Új 100 forintost adnak ki július 1-én: jobb ha tudod, ez lesz a régiekkel

20.07.01 05:01

Nagyot húz az MNB a 27. héten forintérmék terén, nem elég ugyanis, hogy július egytől forgalomba kerülnek az új alapanyagból készült 100 forintos érmék, július 4-én Szinyei Merse Pál születésének 175. évfordulója alkalmából új

Szerencse vagy balszerencse? Csak nézőpont kérdése!

20.06.21 12:55

Az, aki mindig mindent kizárólag egy iránybó szemlél, az sosem fogja megérteni, hogy másvalaki képes az érme mindkét oldalát megnézni, kielemezni, és csak azután állaspontot foglalni.

Szerencsétlenül járt a német pénznyelő, egy eurocentes érmét operáltak ki a férfi tüdejéből

20.06.15 16:10

A férfit hónapok óta erős köhögés kínozta. Az egy eurocentes érmét valószínűleg januárban nyelte félre. Dartsozás közben a szájában forgatta a pénzt, amikor egy barátja a hátára csapott, ettől megijedt és véletlenül lenyelte az érmét.

Júliusban jön az új 100 forintos

20.06.03 14:07

Július 1-től kerülnek forgalomba az új alapanyagú 100 forintos érmék. A jelenleg használt 100 forintosokkal továbbra is lehet majd fizetni - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Hódmezővásárhelyi alkotás nyert a Magyar Nemzeti Bank pályázatán!

20.05.18 08:07

Az MNB két különböző címletű forgalmi érme emlékváltozat kibocsátásával kívánja elismerését, tiszteletét kifejezni a veszélyhelyzetben is helytálló honfitársainknak. A győztes tervet a hódmezővásárhelyi Kovács Krisztina készítette, melynek fókuszában…

Új forintérméket bocsát ki a Magyar Nemzeti Bank a koronavírus-járvány miatt

20.04.20 07:21

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján már megtekinthető a Tisztelet a veszélyhelyzet hőseinek forgalmi érmék emlékváltozatának tervezésére kiírt pályázat – olvasható az Origo oldalán.

Új forintérmék érkeznek hamarosan

20.04.18 15:25

Az MNB honlapján megjelent a Tisztelet a veszélyhelyzet hőseinek forgalmi érmék emlékváltozata tervezésére kiírt pályázat.

A(z) "Érme" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az új edző bemutatásával még várnak a Mol Fehérvár Fc-nél

Hétfőn jelentette be az Nb I.-ben legutóbb nyolcadik ezüst­érmét szerző Mol Fehérvár Fc, hogy szerződést bontott Joan Carrillóval. A spanyol vezetőedzőnek egyelőre még nem volt utódja a Vidi kispadján.

Gazdaság

Még egy dolog, amit a járványnak köszönhetünk

A jegybank azt javasolja, hogy maradjon meg a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél – jelentette ki Bartha Lajos. A Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója elmondta: azért emelték 15 ezer forintra a korábbi…

Sport

Hosszú Katinka a Forbes-listáról: Zavarna, ha nem én lennék az első

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó hatodik éve végez első helyen a Forbes legértékesebb sportolók listáján.

Sport

Hosszú Katinka a Forbes-listáról: Zavarna, ha nem én lennék az első

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó hatodik éve végez első helyen a Forbes legértékesebb sportolók listáján.

 

Kategória ajánló