Erkel Ferenc hírek

Ismert személy › Erkel Ferenc

Új Erkel szobrot avattak Gyulán

19.06.16 15:17

A vidéki Magyarország első egész alakos Erkel szobrát, Szőke Sándor alkotását leplezték le vasárnap délben, a Gyulai Várfürdőben. Részletek a hétfői Híradóban.

Sok programot kínált a gyulai gyermeknap

19.05.27 15:10

A gyerekek mellett a felnőtteknek is kínáltak programokat vasárnap, a gyulai várkertben. Itt épp a temesvári zumba fitness instruktor, Claudiu Gutu tart foglalkozást a várkertben. A programok délelőtt-től egészen estig tartottak, a nap folyamán több ezren fordultak…

Gálával ünnepelt a sárvári művészeti intézmény

19.05.24 09:25

Az idén 50 éves Koncz János Alapfokú Művészeti Iskolában tartották a Vas Megyei Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Találkozóját. A rendezvény köré szerveződtek a jubileumi hét eseményei, koncertjei.

Gyulán tartott előadást Bálint gazda

19.05.12 14:52

Előadást tartott Gyulán Bálint gazda a Gyulai Virágok Fesztiválja alkalmából, pénteken. A július 28-án századik életévét betöltő kertészmérnök A közterületek és a családi kertek szerepe a város "zöldítésében" címmel tartotta előadását az Erkel Ferenc…

Elballagtak az Erkel és a Karácsonyi végzősei

19.05.06 14:37

Még egyszer, utoljára végigjárták a termeket a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium végzős tanulói. Az alma matertől szombat délelőtt három osztály 62 tanulója vett búcsút. A Karácsonyiban igyekeztek megadni azt az útravalót a diákoknak, mellyel sikeresek…

Családi programok, ugrálóvár, óriáskerék a gyulai majálison

19.05.01 14:15

  Az Erkel Ferenc Ifjúsági Fúvószenekar produkciója csalogatta a családokat a Göndöcs kertbe a gyulai majálison. A művelődési központnál a különféle programlehetőségek mellett az éhes szájakra is gondoltak, és széles kínálatból…

Gyulát is meghódították a legendás Egri csillagok szereplői

19.04.30 20:00

Az Egri csillagok digitálisan felújított változatát mutatták be a Magyar Film Napja alkalmából kedden, a gyulai Erkel Ferenc Kulturális Központban.

Kigyulladt egy tároló épület

19.04.30 18:45

Tűz keletkezett egy tárolóban, Sopron határában, a nyugati iparterület közelében. Teljes terjedelmében égett a mintegy húsz négyzetméter alapterületű épület, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek.

A(z) "Erkel Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elhunyt Horváth Ádám, a legendás rendező

Az Infostart értesülései szerint 89 éves korában elhunyt a Kossuth-, Erkel Ferenc-díjas és Balázs Béla-díjas magyar tévérendező, a Szomszédok "atyja".

Kultúra és szórakozás

Megkezdődött a II. Rátonyi Róbert Operettfesztivál

Szeretjük a színházat, a közönséget és az operettet, mondta Oberfrank Pál a II. Rátonyi Róbert Operettfesztivál csütörtöki nyitóceremóniáján a színházkertben.

Közélet

Most érkezett! A himnusz alatt lett rosszul Angela Merkel

Volodimir Zelenszkij ukrán államfőt fogadta Angela Merkel német kancellár Berlinben. A tárgyalás előtt rémisztő közjáték játszódott le: a himnuszok lejátszása közben a német kancellár megállíthatatlanul remegett.

Kultúra és szórakozás

Különleges kiállítás nyílt Munkácsy Mihály képeiből Debrecenben

Munkácsy MÁS/KÉP(P) címmel a festőművész pályájának termékeny időszakát bemutató tárlat nyílt csütörtökön a debreceni Déri Múzeumban. Papp László, Debrecen polgármestere a megnyitón hangsúlyozta: a kiállítás apropóját…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló