Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Kiknek nem kell emelt szintű érettségi?

21.02.02 18:44

Bizonyára tudjátok, hogy tavaly óta valamennyi alap- és osztatlan szakon felvételi követelmény az emelt szintű érettségi. De melyek a kiskapuk?

Hiller István: csak az írásbeli érettségi elfogadható, a kormánynak már dönteni kellene ezügyben

21.02.02 14:20

Az MSZP arra kéri a kormányt, hogy már most rendelje el az írásbeli érettségit. Hiller István szerint mivel a felkészülési és felkészítési időszak eltért a hagyományos módszertől, a számonkérés maga sem történhet a megszokott módon.

Netflix: a legfontosabb februári premierek

21.02.01 05:20

Ebben a bejegyzésben összeszedtük, milyen fontosabb premierek lesznek februárban a Netflixen. Figyelem! A premierdátumok országonként különbözhetnek. Február 3. Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok – új sorozat   A barátaim mind halottak…

Idén is szigorú szabályok lesznek az érettségin

21.01.29 13:23

Kiderült, hogy milyen távolságtartási és maszkviselési szabályok lesznek érvényben a májusi érettségin. Az Oktatási Hivatal tájékoztatásából kiderül az is, hogy a tavaszi vizsgákra február 15-ig lehet jelentkezni.

Nemzeti Ifjúsági Tanács: belépés 35 éven aluliaknak

21.01.28 19:13

A Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) a közelmúltban „A diák joga az érettségihez: hogyan döntenének, ha ők dönthetnének?” címmel kiadott egy közleményt, amelyben javaslatokat fogalmazott meg az érettségivel kapcsolatban. A miértre, és arra, hogy…

Több mint százezer érettségiző vár a döntésre: rengeteg a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül

21.01.28 08:53

Három hónappal az érettségi szezon kezdete előtt még mindig sok a megválaszolatlan kérdés a vizsgák körül. Az erőforrás-minisztérium szerint idén is biztonságosan meg lehet tartani az írásbeliket, sőt a végzősöknek a szóbelikre is fel kellene készülniük.…

Búcsú Benditől – A pannonhalmi bencés diák kitűnőre vizsgázott az előre hozott égi érettségin

21.01.28 08:10

Hétvégén elhunyt Sajben Solt Bendegúz pannonhalmi bencés diák. A fiatalember tüdőtranszplantációra várt, a gyógyulását olvasóink is támogatták lapunk alapítványa, a Jóakarat hídja közreműködésével.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Kásler Miklós: A tervek szerint lesz szóbeli és írásbeli érettségi is

A személyes oktatás visszaszervezése nincs napirenden, azonban az érettségizőknek idén írásbeli és szóbeli vizsgára is készülniük kell.

Közélet

Kiirtottuk a nagyobb állatokat – így fejlődhetett ki az emberi agy

A tel-avivi egyetem régészeinek átfogó elmélete szerint a nagytestű állatok kiirtása után, a kisebb, fürgébb állatokra történő vadászat miatt fejlődött ki az emberi agy – olvasható a Háárec című izraeli napilapban.

Közélet

Kásler Miklós: A tervek szerint lesz szóbeli és írásbeli érettségi is

A személyes oktatás visszaszervezése nincs napirenden, azonban az érettségizőknek idén írásbeli és szóbeli vizsgára is készülniük kell.

 

Kategória ajánló