Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Az idei érettségin könnyebben szerezhető nyelvvizsga is

20.05.21 08:07

Most kivételesen az érettségi egyik fele is elég a komplex középfokú bizonyítvány megszerzéséhez – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

67 évesen tett emelt szintű érettségit a Miskolci Nemzeti Színház színésze

20.05.18 13:55

Emelt szintű érettségit tett Szegedi Dezső, a Miskolci Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színművésze, hogy a Miskolci Egyetemre járhasson. Célja nem a pályaelhagyás, hanem ismereteinek kitágítása.

Maruzsa Zoltán: hamarosan eldől, lesz-e júniusi iskolanyitás

20.05.15 09:13

Nem volt fennakadás az idei érettségi vizsgák lebonyolításában, és egyetlen tanár sem hirdetett bojkottot – egyebek mellett erről beszélt egy pénteki lapinterjúban a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán arra is kitért, hamarosan döntés…

Pest megyében is újraindulnak a közlekedési vizsgák

20.05.14 17:58

A járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekhez igazodva jövő héttől Pest megyében is szervezhetőek közlekedési vizsgák, az időpontokat a jelentkezések függvényében hirdetik majd ki – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Védőmaszkos érettségi tabló Nyíregyházán

20.05.14 13:14

Egy végzős osztály védőmaszkos érettségi tablóképekkel állít emléket a rendhagyó tanévnek.

Megjelent a miniszteri rendelet: ezek a szabályok érvényesek a végzős diákokra és tanáraikra

20.05.13 12:17

Az oktatási és az egészségügyi minisztérium közös rendeletben szabályozza a vizsgafelkészítők megszervezésére vonatkozó, a koronavírussal való megfertőződés elkerülése érdekében hozott biztonsági előírásokat.   

"Az érettségi vizsgák során mérnek fel - ez egy jó kiindulási alap"

20.05.12 20:16

Ma vizsgáztak az idén érettségizők kémiából közép- és emelt szinten. Sokaknak ez a vizsga a felvételihez is nagyon sokat számít, hiszen az egyetemen erre a tudásra épül majd minden. De mit várnak a felsőoktatásban? Erről kérdeztük Dr. Fittler Andrást…

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ötöst kapott az emelt szintű érettségijére a 67 éves színész

Sikeres emelt szintű érettségi vizsgát tett Szegedi Dezső.

Közélet

Az Erasmus+ program pénzügyi támogatásáról

A Dunaújvárosi Egyetem és a Tempus Közalapítvány pályázati lehetőséget hirdetnek szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2020/2021-es tanévben Erasmus+…

Közélet

Hogyan számít bele az alkalmassági vizsga a felvételibe?

Sokatokban felmerülhetett a kérdés, hogy az alkalmassági vizsga vajon a 2020-as felvételi kapcsán milyen tényező a felvételiben. Most ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk az Eduline.hu segítségével!

Tudomány

Kevesebb mint felére zuhant a személyautó- és kishaszonjármű-piac

Májusban 7751 személyautót és kishaszonjárművet helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 53 százalékos zuhanás a tavalyi év hasonló időszakához képest, a két évvel ezelőttivel összevetve 47 százalékos mínuszt jelent. A…

 

Kategória ajánló