Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Az idei érettségin könnyebben szerezhető nyelvvizsga is

20.05.21 08:07

Most kivételesen az érettségi egyik fele is elég a komplex középfokú bizonyítvány megszerzéséhez – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

67 évesen tett emelt szintű érettségit a Miskolci Nemzeti Színház színésze

20.05.18 13:55

Emelt szintű érettségit tett Szegedi Dezső, a Miskolci Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színművésze, hogy a Miskolci Egyetemre járhasson. Célja nem a pályaelhagyás, hanem ismereteinek kitágítása.

Maruzsa Zoltán: hamarosan eldől, lesz-e júniusi iskolanyitás

20.05.15 09:13

Nem volt fennakadás az idei érettségi vizsgák lebonyolításában, és egyetlen tanár sem hirdetett bojkottot – egyebek mellett erről beszélt egy pénteki lapinterjúban a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán arra is kitért, hamarosan döntés…

Pest megyében is újraindulnak a közlekedési vizsgák

20.05.14 17:58

A járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekhez igazodva jövő héttől Pest megyében is szervezhetőek közlekedési vizsgák, az időpontokat a jelentkezések függvényében hirdetik majd ki – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Védőmaszkos érettségi tabló Nyíregyházán

20.05.14 13:14

Egy végzős osztály védőmaszkos érettségi tablóképekkel állít emléket a rendhagyó tanévnek.

Megjelent a miniszteri rendelet: ezek a szabályok érvényesek a végzős diákokra és tanáraikra

20.05.13 12:17

Az oktatási és az egészségügyi minisztérium közös rendeletben szabályozza a vizsgafelkészítők megszervezésére vonatkozó, a koronavírussal való megfertőződés elkerülése érdekében hozott biztonsági előírásokat.   

"Az érettségi vizsgák során mérnek fel - ez egy jó kiindulási alap"

20.05.12 20:16

Ma vizsgáztak az idén érettségizők kémiából közép- és emelt szinten. Sokaknak ez a vizsga a felvételihez is nagyon sokat számít, hiszen az egyetemen erre a tudásra épül majd minden. De mit várnak a felsőoktatásban? Erről kérdeztük Dr. Fittler Andrást…

Válságos állapotban van az érettségi bulin az ablakból kieső fiú

20.05.12 07:28

Válságos állapotban van az 17 éves fiú, aki egy érettségi bulin esett ki egy Fő utcai ház második emeleti ablakából, mondta a fiú édesapja.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Mikor nézhetitek meg a kijavított érettségi dolgozatotokat, ha kormányhivatalban jelentkeztetek a vizsgára?

Más-más szabályok vonatkoznak azokra, akik a középiskolájukban írták meg az érettségi dolgozataikat, mint azokra, akik megyei/fővárosi kormányhivatalokban jelentkeztek vizsgára. Íme minden fontos infó a megtekintésről.

Közélet

Nyomtatványt készít az év végi bizonyítványhoz az oktatási minisztérium

Branislav Gröhling (SaS) tárcavezető elmondta, a minisztérium közzéteszi a nyomtatványt, hogy ilyen módon is segítésen az iskoláknak. „A dokumentum mintáját még véleményezhetik az egyes szervezetek" - mondta Gröhling,…

Közélet

Minden egyetem egy kattintásnyira a felvi.ro weboldalon

Az Országos Magyar Diákszövetség legújabb projektje, a felvi.ro, Románia összes felsőoktatási intézményének kínálatát listázza magyar nyelven.

Tudomány

Orbán Viktor levelet írt a friss diplomásoknak

Akik postán kapják meg a diplomájukat, azok egy levéllel is gazdagabbak lesznek, melyet maga Magyarország miniszterelnöke írt nekik – számol be hvg.hu. A diplomához melléket küldeményben Orbán Viktor kiemeli, hogy bár…

 

Kategória ajánló