Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Bukur Tamás Makosz-elnök: abszurd, de jobb a diáknak, ha előbb elbukik az érettségin

18.11.08 15:51

Bukur Tamást, a Romániai Magyar Középiskolások Szövetségének (MAKOSZ) elnökét annak apropóján faggattuk, hogy nemrég közzé tették az érettségi mintatételeit és a vizsgák ütemtervét. 

Ügyvivő tanügyminiszter: ebben az iskolai évben nem változik az érettségi tételek formája

18.11.02 16:10

Ebben az iskolai évben nem változik az érettségi és az országos felmérő vizsga tételeinek formája, a tanulók a tavalyival azonos körülmények között vizsgáznak – jelentette be pénteki sajtóértekezletén Rovana Plumb ügyvivő tanügyminiszter.

Befejeződtek az írásbeli érettségik

18.10.30 13:21

Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Visszapillantó tükör – Sándor Pál 80 éves 

Október 19-én lesz nyolcvanéves Sándor Pál Kossuth-díjas filmrendező, forgatókönyvíró és producer.  MTI A film iránt kiskora óta lelkesedő fiú érettségi után, 1958-ban a filmgyárban lett laboráns. Később Fábri Zoltán és Keleti…

Közélet

Népszava: Dúl a Kásler-Palkovics háború

Szépen szalámizzák le az EMMI-t, ezúttal az egészségügyi szakképesítés területét veszítheti el.

Közélet

A művésztelep alkotásaiból nyílt kiállítás

A Vámospércsi Művésztelep és Grafikai Műhely gyűjteményéből válogat az a kiállítás, mely vasárnap dél­előtt nyílt meg a Debreceni Egyetem Elméleti Galériájában, a Festészet Napja Debrecen című kiállítássorozat részeként.

Közélet

Több mint ezerkétszáz pályázat érkezett az MVM okosbútor-pályázatára

Hatalmas érdeklődés övezte az MVM okosbútor-pályázatát. A négy okosbútort egy általános iskolának, egy középiskolának, egy több funkciós oktatási intézménynek, illetve egy egyetemnek ítélte oda a szakmai zsűri. A nyerteseket…

 

Kategória ajánló