Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Most érettségizik a volt válogatott Dombi Tibor is

19.05.08 06:33

Most érettségizik az egykori 35-szörös válogatott futballista is A 45 éves Dombi Tibor szeretné megszerezni az UEFA A licences edzői képesítést, ehhez pedig szüksége van az érettségire is. Dombi eredetileg hentesnek tanult egy szakmunkásképzőben,…

Így érettségiznének ma művészeink

19.05.07 08:42

Ábel Anita és Lukács Sándor nem jók matekból, Gesztesi Károly pedig értelmetlennek tartja, hogy a verselemzés érettségi feladat.

Ma van a matematika érettségi

19.05.07 06:09

Peter Scholze 2018 Fields-érmese a bonni egyteem katedráján magyaráz.Fotó: VOLKER LANNERT/AFPKözépszinten 180 perc, emelt szinten 240, 2 feladatlap, függvénytáblázat, zsebszámológép, körző, vonalzó, szögmérő.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ez a 20 szakma idén tanulható utoljára

Az idén életbe lépő új Országos Képzési Jegyzékben jelentősen lecsökkent a választható szakmák száma, a korábbi 760 OKJ szakmából kevesebb, mint 200 maradt. Több népszerű szakma teljesen kikerült a jegyzékből, több pedig csak…

Közélet

Még mindig nem késő a továbbtanulást választani

Budapest - Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre.

Közélet

Durva fenyegetést kaptak a fociszurkolók

Az elkötelezett focirajongók csapatuk meccsének nézése közben olyan veszélyes mértékű fizikai stresszt élnek meg, ami szívrohamot is okozhat - derült ki az Oxfordi Egyetem kutatásából.

Ország

Eltévedt a Hargita megyei Kis-Cohárdon egy turistacsoport

A gyergyói hegyimentők szombat éjjel találták meg a fiatalokat.

 

Kategória ajánló