Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Kamu érettségi feladatlapok terjednek: ne dőlj be, nem ez az igazi

19.05.06 08:34

Sokakat csőbe húzhatott egy feltöltő, aki a hétfői magyarérettségihez kapcsolódóan egy beszédes nevű fájlt töltött fel az egyik legnépszerűbb magyar torrentoldalra. A magyarral kezdetét veszi az idén tavaszi érettségiszezon, több...

Kezdődik az érettségi

19.05.06 07:36

Hétfő reggel nyolckor a közép- és az emelt szintű magyar vizsgávalkezdetét veszi a tavaszi érettségi szezon. Több tízezer diák ül le megoldani a két feladatlapot, a menetrendet az Eduline foglalta össze.

Kezdődő érettségik – A szombaton elballagott tanulókra kemény próbatétel vár

19.05.06 07:06

Mindkét városban központi ballagási ünnepséget is terveztek tartani szombaton a végzős középiskolások részvételével, ám a rendezvényt itt is, ott is meghiúsította az eső.

Nem találták nehéznek a magyar érettségi feladatokat a diákok

19.05.06 06:45

Nem találták nehéznek a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségit a diákok az MTI-nek hétfőn nyilatkozó intézményvezetők és szaktanárok szerint, bizonyos feladatokra ugyanakkor több időt szántak volna.

Kezdődik az érettségi

19.05.06 04:45

Reggel nyolckor több tízezer diák kezdi megoldani az érettségi feladatsorait.

A magyar írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák

19.05.05 19:15

Hétfőn országszerte a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgákkal folytatódnak az idei érettségik. A diákok emelt és középszinten adnak számot tudásukról.

Ballagás: százötven éves hagyomány

19.05.04 15:03

Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból. Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal már meg is kezdődtek az írásbeli érettségik, amelyek hétfőn a magyar írásbelikkel folytatódnak.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Aki nem reggelizik, rosszabbul teljesít

Azok a diákok, akik általában nem reggeliznek, rosszabbul teljesítenek az érettségin, mint azok, akik rendesen megeszik a reggelijüket - erre az eredményre jutott egy brit kutatás.

Közélet

Itt a HVG friss, 2020-as felsőoktatási toplistája

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem vezeti a HVG 2020-as felsőoktatási rangsorát. Harmadik helyen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzett, megelőzve a Pázmány…

Közélet

5 szokás, ami 10 évvel hosszabbítja meg az életed

A hosszú élet titkát sokan keresték már, de talán a Harvard Egyetem kutatóira mégis érdemes hallgatni. Ők ugyanis azt állítják, hogy az alábbi...

Ország

4 csapat versengett a 24 órás vetélkedőn

Csütörtök délután 4 órakor ismertették az idei 24 órás vetélkedő első feladatait a román gimnáziumban, a felvételen látható csoport itt már el is kezdte a közös gondolkodást. Az esemény korábban a gyulai gimnáziumok egymás közötti…

 

Kategória ajánló