Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Férfi kézi: előbb az érettségi, most egy súlyos sérülés akadályozza a bemutatkozását

19.06.20 20:11

Bálint Bence a Nemzeti Kézilabda Akadémiától a Tatabányához szerződött. A 19 éves, 193 centis dabasi születésű irányító-átlövő gyakorlatilag már tavaly is a Bányász játékosa volt: az elmúlt évben ugyanis négy évre kötelezte el magát a klubhoz.

Román érettségi eltörlése: nem értett egyet az MPP javaslatával a parlamenti bizottság

19.06.20 19:44

A parlament emberi jogi bizottságának asztalára került csütörtökön a Magyar Polgári Párt (MPP) azon törvénymódosító javaslata, amely az érettségin és a képsségvizsgán eltörölné a román nyelv és irodalmat a kisebbségekhez tartozó…

Ellepte a szemét Rómát

19.06.19 19:35

A római főpolgármester Virginia Raggi, a kormánypárt Öt Csillag Mozgalom (M5S) politikusa azonnali leváltását sürgette az Il Messaggero római napilap szerdán, miután az olasz főváros utcáit ismét ellepte a kánikulában tornyosuló háztartási hulladék.

Hány pont jár majd a második emelt szintű érettségiért 2020-ban?

19.06.18 07:08

A 2020-as felsőoktatási felvételin kötelező lesz legalább egy B2-es nyelvvizsgát és egy emelt szintű érettségit szerezni. De mi a helyzet akkor, ha egy jelentkező nem egy, hanem két tárgyból tesz emelt szintű vizsgát?

Érettségi 2019: itt vannak az osztályzási és pontozási szabályok

19.06.07 14:50

Ha már belekezdtetek a pontszámolgatásba, akkor a következő táblázatok biztosan nagy hasznotokra lesznek. Hány pontot ér a közép- vagy az emelt szintű szóbeli? Összegyűjtöttük a legfontosabb számokat és százalékokat.

Elkezdődtek a szóbeli vizsgák, így érzik magukat az érettségizők

19.06.05 17:05

Ma kezdetét vette az emelt szintű szóbeli érettségi szezon, de a középszintű vizsgák is egyre közelednek. Akik gőzerővel tanulnak (vagy nem) így érezhetik magukat.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Súlyosabb büntetést kért az ügyészség a tavalyi érettségiket kiszivárogtató férfi ellen

A nyomdából a magyar és matematika feladatsorok egy-egy részét, valamint a teljes történelem feladatsor egy példányát juttatta el a diákokhoz.

Közélet

A Digitális Jólét Program milliárdjai NER-közeli cégeknél landoltak

Ha egy általános iskolás ma Magyarországon gimnáziumba szeretne jelentkezni, akkor be kell lépjen a KIFIR középfokú felvételi információs rendszerbe, ahol megkeresi a vonatkozó digitális űrlapot az…

Közélet

A Digitális Jólét Program milliárdjai NER-közeli cégeknél landoltak

Ha egy általános iskolás ma Magyarországon gimnáziumba szeretne jelentkezni, akkor be kell lépjen a KIFIR középfokú felvételi információs rendszerbe, ahol megkeresi a vonatkozó digitális űrlapot az…

Ország

Hargita megye is beléphet a Csíkszentmárton és Darmanesti közötti perbe

Így már két fél fejtheti ki az álláspontját a per során a dormánfalvi határozattal szemben.

 

Kategória ajánló