Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Érettségi 2019: itt vannak az osztályzási és pontozási szabályok

19.06.07 14:50

Ha már belekezdtetek a pontszámolgatásba, akkor a következő táblázatok biztosan nagy hasznotokra lesznek. Hány pontot ér a közép- vagy az emelt szintű szóbeli? Összegyűjtöttük a legfontosabb számokat és százalékokat.

Elkezdődtek a szóbeli vizsgák, így érzik magukat az érettségizők

19.06.05 17:05

Ma kezdetét vette az emelt szintű szóbeli érettségi szezon, de a középszintű vizsgák is egyre közelednek. Akik gőzerővel tanulnak (vagy nem) így érezhetik magukat.

Emelt szinten kezdődnek el a szóbeli érettségi vizsgák szerdán

19.06.05 05:31

Az emelt szintű szóbeli érettségi június 5-13. között lesz 96 vizsgatárgyból, 186 helyszínen, 2919 bizottság előtt több mint 42 900 vizsgával.

Szóbeli érettségi vizsgák a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában

19.06.03 10:37

Az érettségizők a hotelakadémia, idegenforgalmi szolgáltatások, vállalkozás a szakmák és a szolgáltatások területén, hajkozmetika, közétkeztetés és gépészet tanulmányi szak végzősei, akik magyar nyelv és irodalomból, szlovák nyelv és szlovák…

Mozgóképkultúra és médiaismeret: az érettségi feladatai és a megoldások

19.05.23 19:04

A mozgóképkultúra és médiaismeret érettségi feladatsorát és megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal. A szakmai támogatást köszönjük a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ez a 20 szakma idén tanulható utoljára

Az idén életbe lépő új Országos Képzési Jegyzékben jelentősen lecsökkent a választható szakmák száma, a korábbi 760 OKJ szakmából kevesebb, mint 200 maradt. Több népszerű szakma teljesen kikerült a jegyzékből, több pedig csak…

Közélet

Még mindig nem késő a továbbtanulást választani

Budapest - Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre.

Közélet

Indul a kormányzati egyeztetés a gyöngyöspatai roma családokkal

A kormány képzések formájában adná meg a kártérítést, az államtitkárnak nincs válasza arra, mi lesz azokkal, akik pénzt szeretnének.

Ország

Eltévedt a Hargita megyei Kis-Cohárdon egy turistacsoport

A gyergyói hegyimentők szombat éjjel találták meg a fiatalokat.

 

Kategória ajánló