Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Túl nehéz matematika érettségi: Itt van az Oktatási Hivatal állásfoglalása

19.05.09 10:46

A matematika írásbeli érettségiket összeállító bizottság álláspontja szerint a feladatsor nehézsége feladatonként és összesítve is megfelelő volt - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön az MTI kérdésére.

Újra kell írni a töriérettségit? Itt vannak a lehetséges forgatókönyvek

19.05.09 06:21

70 ezer magyar diák és a hozzátartozóik izgulnak most, ami kihatással lehet a csütörtöki, idegen nyelvi vizsgákra is. A volt oktatási miniszter szerint van megoldás.

Kiszivároghattak a történelemérettségi témái

19.05.08 15:07

Egy közösségi oldal zárt csoportjában a középszintű történelemérettségi feladatsorának esszétémáit a vizsga kezdete előtt közzétehették. Az Oktatási Hivatal feljelentést tett.

"Az érettségi-összeállítók eddig kerülgették a forró kását"

19.05.08 14:01

Történelemérettségit írt ma több mint 72 800 vizsgázó. A Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöke, Nánay Mihály szerint a középszintű vizsga jól teljesíthető volt, szemben az emelt szintűvel.

Érettségi vizsga a szegedi Csillagbörtönben

19.05.08 10:40

A Szegedi Fegyház és Börtönben is május 6-án kezdődtek az érettségi vizsgák. A Pannon Oktatási Központ által koordinált középiskola 13 végzős hallgatója ült iskolapadba eddig megszerzett tudásáról számot adni.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Hétfőn kezdődnek a középszintű szóbeli érettségik

Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal (OH) csütörtökön az MTI-vel.          

Közélet

Hétfőn kezdődnek a középszintű szóbeli érettségik

Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal (OH) csütörtökön az MTI-vel.          

Közélet

Új vezető az alsóörsi turisztikai egyesület élén

Pataki Júlia október közepétől a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület TDM-menedzsere. A tisztséget korábban Zakar ­Zelinda töltötte be. Az egyesület célja, hogy minél több és minél elégedettebb Vendég töltse náluk…

Ország

Ujhelyi István visszaszólt Deutsch Tamásnak: Tomi, dobj be egy csík kólát, mert megint kifordultál önmagadból

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője csütörtök délután a Facebookon siratta el Várhelyi Olivér első körben kudarccal végződő csütörtöki EU-biztosi meghallgatását, a többi között arról írva, hogy „az Ujhelyi-féléknek”,…

 

Kategória ajánló