Érettségi hírek

Közélet › Érettségi

Megszabta a szaktárca a soron kívüli vizsgák ütemtervét: a képességvizsga június 29-én, az érettségi július 6-án kezdődik

20.06.02 18:05

Azok a nyolcadik osztályt, illetve líceumot végzett tanulók, akik otthoni elkülönítésben vagy karanténban lesznek a képességfelmérő, illetve az érettségi vizsgáinak időszakában egy másik időpontban pótolhatják az elmaradt felmérőket.

Idén a nyári munka is más lesz

20.06.02 14:16

Hagyományosan az érettségi utáni napokban indul meg a tömeges jelentkezés a nyári munkákra a fiatalok részéről, ez idén sem történt másként a Job Force adatai szerint. Azonban sokkal több a bizonytalanság a diákmunkára jelentkezők részéről, bár az…

Megnyíló határok

20.06.02 11:19

Lassan visszazökken az élet a régi kerékvágásba. A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedések napról napra enyhülnek.

Šarčević: Június 1-jétől engedélyezettek az osztálykirándulások

20.05.28 23:07

Mladen Šarčević oktatásügyi miniszter bejelentette, hogy június 1-jétől engedélyezettek az osztálykirándulások, azzal a kikötéssel, hogy az érettségizők nem utazhatnak külföldre, csakis szerbiai úticélt kell választaniuk.

A(z) "Érettségi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ötöst kapott az emelt szintű érettségijére a 67 éves színész

Sikeres emelt szintű érettségi vizsgát tett Szegedi Dezső.

Közélet

Petőfi S. János nyelvészprofesszor előtt tisztelegnek a kiadvánnyal

Első alkalommal jelent meg online formában a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Magyar Nyelvtudományi Tanszéke gondozásában az Officina Textologica kötet.

Közélet

Ukrajnában megalakult a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács

A vezető felsőoktatási intézmények vezetőivel június 2-án megtartott találkozót követően Volodimir Zelenszkij elnök aláírta a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács létrehozásáról szóló rendeletet.

Tudomány

Továbbra is kedvező járványügyi helyzet van idehaza

Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából az állampolgárok hatósági házi karantén elrendelése nélkül beléphetnek hazánkba ma reggel 8 órától.

 

Kategória ajánló