Erdő Péter hírek

Ismert személy › Erdő Péter

Még soha nem ültek egy asztalnál együtt: Újabb beszélgetés, amit érdemes lesz hallgatni a Kossuth rádión

21.04.15 16:31

Hit, Tudomány, Társadalom – egy világjárvány idején mindenkinek kell a kapaszkodó! Exkluzív beszélgetéssel készül vasárnap 16:30-tól a Kossuth rádió. Szó lesz többek között a hit szerepéről a tudományokban és a társadalmi élet jobbá tételében. A…

Templomnyitást jelentett be Erdő Péter bíboros

21.04.09 16:10

A katolikus templomokban április 17-től lehetnek a nép részvételével bemutatott szentmisék - a legnépesebb, Esztergom-Budapesti főegyházmegyében.

Erdő Péter: Nagyszerű élmény lesz majd újra találkozni

21.04.03 09:01

Isten a bajban is hűségesen szeret, és idén különösen fontos, hogy ezt tudatosítsuk magunkban - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét alkalmából az MTI-nek.

Virágvasárnappal megkezdődik a nagyhét

21.03.25 16:13

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek virágvasárnap fél 11-kor az esztergomi bazilikában hívek nélküli szentmisét mutat be.

Erdő Péter: a család erőforrás

21.03.19 19:59

A család erőforrás és olyan közösség, ahol az ember megtanulhat boldog lenni – mondta Erdő Péter bíboros.

Államtitkár: az egyházak továbbra is számíthatnak a kormányra

21.03.19 19:59

A család erőforrás és olyan közösség, ahol az ember megtanulhat boldog lenni – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek péntek este Budapesten, a Ferenc pápa által meghirdetett családok éve megnyitóján.

A(z) "Erdő Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egyházi vezetők beszélgetnek a hit szerepéről a világjárvány idején

Erdő Péter bíboros, Balog Zoltán püspök, Köves Slomó rabbi és Vizi E. Szilveszter agykutató most fog először egy asztalnál ülni.

Magyar település

Év Magyar Autója 2021 – Esztergomi győztes a hibridek versenyében

Immár második alkalommal osztották ki az Év Magyar Autója díjakat, a győztes idén a Suzuki Vitara lett - közölték a szervezők, az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu portál.

Tudomány

Menyasszonyi ruhában ment oltásra egy baltimore-i nő, akinek a járvány miatt elmaradt az esküvője

Sarah azt mondja, számára az oltás egy ünnep volt, így úgy döntött, hogy a menyasszonyi ruhája lesz az oltásfelvevő ruhája is.

Kultúra és szórakozás

Szombaton nyitnak a katolikus templomok, miséket is lehet tartani

Szombattól ismét valamennyi katolikus egyházmegyében tarthatnak nyilvános szentmiséket. Korábban öt megyés püspök döntött úgy, hogy szüneteltetik a nyilvános szentmiséket. Ezek közül az Esztergom-Budapesti…

 

Kategória ajánló