Ercsi hírek

Magyar település › Ercsi

Gyerekkel otthonról dolgozni? Mutatjuk, lehet

20.03.19 17:09

A járványhelyzetre való tekintettel a HáziPatika.com szerkesztősége is úgy döntött, hogy otthonról folytatja a munkát. Cikkünkkel most arra szeretnénk buzdítani minden olvasónkat, hogy kövesse a példánkat, és maradjon otthon.

Megnyitották az Akácfa utcai vasúti átjárót Pusztaszabolcson

20.03.06 18:10

A pénteki nap folyamán az Ercsi elágazás és Pusztaszabolcs állomás között a meglévő pálya korszerűsítéséhez kapcsolódóan megnyitották Pusztaszabolcson az Akácfa utcai útátjárót

Hangos üzemű szirénapróbák lesznek március 2-án

20.02.27 12:43

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható teljes körű szirénapróba március 2-án, hétfőn.

Nem értettek egyet, vascsővel támadt vitapartnerére az ercsi fiatal

20.02.04 08:22

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 3-án délután, hogy Ercsi egyik utcájában két férfi rövid szóváltást követően összeverekedett.

Szirénapróbák lesznek február 3-án

20.02.02 07:34

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba február 3-án, hétfőn.

A(z) "Ercsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Szigorítások lépnek életbe az ercsi rendelőben is

Az Ercsi Járóbeteg Szakellátó Központban is komoly szigorításokat vezettek be a járványhelyzetre való tekintettel. Emellett az Ercsiben tevékenykedő háziorvosok is új rend szerint dolgoznak. Akinek recept kell, e-mailen jelentkezhet az…

Közélet

Világnapi elismerés a Felső-Tisza-vidék árvízvédelméért

A víz világnapja alkalmából rangos díjat kapott Pesel Antal, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatóhelyettese.

Magyar település

Ég egy erdő Nyírmihálydiban

Kigyulladt egy nyárfaerdő aljnövényzete, az avar és a gaz Nyírmihálydiban, a Sport utca közelében. Mintegy négy hektárt érint a tűz. Az adonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. A nyíregyházi és a nyírbátori…

Közélet

Szóváltásból tettlegességig fajult a vita két személy között Szombathelyen

Szóváltásból tettlegességig fajult a vita két személy között Szombathelyen Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 04., szo - 08:35 A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

 

Kategória ajánló