Ercsi hírek

Magyar település › Ercsi

Több település csatlakozik az Ercsi Járóbeteg Szakellátóhoz

Ma 17:28

Több szempontból is változások állnak be a közeljövőben a város járóbeteg szakellátójában, melyről Szabó Tamás polgármester közlemény formájában tudatta a helyieket.

Mobiltelefont lopott, a rendőrök rövid időn belül elfogták

Tegnap 13:09

Egy férfi kezéből vette ki a telefont a 32 éves tolvaj Ercsiben, majd vonatra szállt. A pusztaszabolcsi vasútállomáson sikerült feltartóztatni a tolvajt, akit a gárdonyi rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Mammográfiai szűrések Fejér megyében

20.11.24 08:29

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Kincsesbányán, és Iszkaszentgyörgyön élő hölgyeket. Ercsiben és Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Miért volt fontos Ercsinek a 100 millió forint kölcsön?

20.10.19 17:58

Az előző héten tartott humánbizottsági ülést Ercsi, ahol a polgármester számára világossá vált, hogy a költségvetés sorainak értelmezése és a pénzmaradvány fogalmának, felhasználhatóságának köre nem világos minden helyi képviselő…

Félpályás terelés lesz hétfőtől a pusztaszabolcsi Adonyi úton

20.10.18 20:01

Az Ercsi elágazás – Pusztaszabolcs vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítményeinek korszerűsítése kapcsán a pusztaszabolcsi Adonyi út átépítése félpályás terelés mellett valósul meg.

A tévé mögé bújt, de a rendőröket nem hatotta meg

20.10.16 08:21

Három elfogást foganatosítottak a Pest megyei rendőrök még szerdán, Ercsiben egy testvérpárt kaptak el, akiknek nem annyira akaródzott a lakásból kijövés, erre segítettek rá a zsaruk. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint október 14-én…

Szirénapróbára számíthatunk hétfőn

20.10.02 19:05

Dunaújváros mellett Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben és Ráckeresztúron is lesz szirénapróba október 5-én, hétfőn. Morgatás a hajtás után.

Migránst fogtak el a rendőrök Hegyeshalomban

20.09.26 19:13

Migránst fogtak el a rendőrök Hegyeshalomban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 26., szo - 06:33 A magát algír állampolgárnak valló külföldi nem tudta a jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni.

A(z) "Ercsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Több település csatlakozik az Ercsi Járóbeteg Szakellátóhoz

Több szempontból is változások állnak be a közeljövőben a város járóbeteg szakellátójában, melyről Szabó Tamás polgármester közlemény formájában tudatta a helyieket.

Közélet

Befejeződött Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése

Befejeződött Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 20:49 A főút balesettel érintett…

Magyar település

Egy pontot hozott el Újpestről a Paksi FC

Döntetlent játszott a Paksi FC az Újpest FC ellen az OTP Bank Liga 12. fordulójában. Újpest FC – Paksi FC 1:1 (0:0)...

Megye

Élelmiszercsomagok fehérvári családoknak – A hagyomány idén is folytatódik

Többek között a Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, a Fehérvár Kc női kézilabdacsapata és az önkormányzat összefogásának köszönhető, hogy idén is tartósélelmiszer-csomagokkal,…

 

Kategória ajánló