Erasmus hírek

Kultúra és szórakozás › Erasmus

Megszavazta az EP Lagarde-ot EKB elnöknek

19.09.18 14:10

Christine Lagarde megszerezte az Európai Parlament plenáris ülésének támogatását ahhoz, hogy betölthesse az Európai Központi Bank (EKB) elnöki tisztségét.

Erasmus + program ‘Cross’ project – Új tanulási helyek létrehozása

19.09.16 16:34

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata csatlakozott a németországi testvérváros, Iserlohn Felnőttképzési Központja és a Városi Könyvtár által koordinált, Erasmus+ program keretében kerül megvalósuló CROSS elnevezésű projekthez.

Érdemes belekóstolni az Erasmus+ program ízébe

19.09.06 08:50

A Széchenyi István Egyetemen az Erasmus cserediák programokban, külföldön megszerzett kreditek kilencven százalékát elfogadják.

Orientációs hetet tartanak a Szegedi Egyetemen

19.09.02 10:22

Az ERASMUS+, az E+ Nemzetközi Kreditmobilitási és a Makovecz Programmal érkező külföldi hallgatók beilleszkedését segítő Orientációs hetet rendeznek az SZTE-n.

Nemzetközi együttműködéssé nőtt egy középiskola zöld kezdeményezése

19.06.01 01:04

Nemzetközi, 7 országot érintő együttműködés nőtt ki az Óbudai Szakgimnázium és Szakközépiskola zöld törekvéseiből. Az intézmény rendszeresen küldi diákjait több hónapos külföldi tanulmányutakra az Erasmus+ program segítségével, de a szakmai…

Erasmus+ Nívódíjat kapott a szegedi Krúdy iskola

19.05.31 14:07

Az Európai Unió Erasmus+ programjába évről évre egyre többen kapcsolódnak be. A legkiválóbb magyar koordinálású együttműködéseket Erasmus+ Nívódíjjal tüntette ki a Tempus Közalapítvány. A díjakat május 30-án adták át Budapesten.

Prevenció Dabason

19.05.28 15:37

Prevenció Dabason Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 29., sze - 14:25 A dabasi rendőrök egy helyi általános iskolában tartottak prevenciós előadást.

A(z) "Erasmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megnövelte az uniós kutatásokra és az Erasmus programra szánt idei forrásokat az EP

Az Európai Parlament plenáris ülése jóváhagyta a források mintegy 33 milliárd forintos megnövelését.

Nagyvilág

Manfred Weber új javaslatot sürget a menedékkérők elosztására

Új javaslatot sürgetett a menedékkérők európai uniós tagországok közötti elosztására Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője egy vasárnapi lapinterjúban. A bajor Keresztényszociális Unió…

Magyar település

Kósa: a kormánnyal együttműködő építkezés és az ellenzék kínálta háborúskodás között kell választani

Hangsúlyozta mindezt a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke Szegeden.

Közélet

Fidesz kormányzása alatt egyetlen fillérrel sem emelte a családi pótlékot

Az Európai Bizottság jelenleg vizsgálja egy, a gyermekekre vonatkozó uniós szintű garanciarendszer kialakításának és végrehajtásának lehetőségét – ezt Marianne Thyssen szociális ügyekért felelős biztos válaszolta az európai…

 

Kategória ajánló