Építőipar hírek

Gazdaság › Építőipar

Így érintette a koronavírus a hazai építőipart - Két látványos ábra a változásokról

20.08.04 14:27

Megjelent az EBI legújabb Építésaktivitási Jelentése, melyben az elemzők már az első negyedév értékelésekor is kiemelten foglalkoztak a koronavírus-járvány építőiparra gyakorolt hatásával, akkor még korlátozottan rendelkezésre álló adatok alapján…

Visszaesett az építőipar teljesítménye

20.07.29 10:04

A csökkenés hátterében nem a koronavírus-járvány áll, hiszen már tavaly is 12 százalékkal kevesebb volt a megrendelések mértéke.

Májusban 20,1 százalékkal csökkent az építőipari termelés

20.07.18 07:29

Az épületek építése 24,0 százalékkal, az egyéb építményeké 15,6 százalékkal csökkent tavaly májushoz viszonyítva a KSH adatai szerint.

Nagy lendületet vett az építőipar termelése az euróövezetben

20.07.17 17:06

Májusban nagy lendülettel növekedésnek indult az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett jelentése alapján.

Koronavírus: meglepő adat érkezett a szomszédból

20.07.15 22:55

Romániában 10 százalékkal csökkent a sörfogyasztás a koronavírus-járvány kezdete óta, a március-május közötti időszakban, de a gyártók arra számítanak, hogy a krízis leginkább a harmadik negyedévben fogja éreztetni hatását - közölte csütörtökön a…

Az építőipart májusban érte utol a járvány

20.07.15 13:16

Májusban az építőipart is utolérték a koronavírus-járvány gazdasági hatásai, de elemzők szerint egyetlen hónap kiugró adatából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

A(z) "Építőipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Őrjöngenek a helyi balosok: új, ingyenes pécsi magazin kerül minden postaládába

E héttől új, heti megjelenésű ingyenes pécsi magazint terjesztenek a baranyai megyeszékhelyen.    A legfrissebb kutatási eredményekre építő, modern kiállítású hetilap a város legfontosabb és persze botrányos hírei mellett…

Tudomány

A frankfurti befektetők különösen elégedettek voltak

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, az erős gyorsjelentések és kedvező gazdasági adatok fokozták azokat a reményeket, hogy a koronavírus-járvány megfékezése után gyorsan fellendül a gazdaság.

Nagyvilág

A frankfurti befektetők különösen elégedettek voltak

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, az erős gyorsjelentések és kedvező gazdasági adatok fokozták azokat a reményeket, hogy a koronavírus-járvány megfékezése után gyorsan fellendül a gazdaság.

Gazdaság

Új fejlesztések várhatók az elbontott velencei gyermektábor területén

Két beruházás indulhat egymással párhuzamosan az elbontott velencei gyermektábor területén.

 

Kategória ajánló