Építőipar hírek

Gazdaság › Építőipar

Az MLSZ közleménye: azonnali intézkedések a labdarúgók védelmében

20.08.19 11:01

A koronavírusra és a fertőzésekre reagálván a Magyar Labdarúgó Szövetség rendkívüli elnökségi ülést tartott, és döntéseket hozott, amiket egy hivatalos közleményen belül ismertettek.

A német áfacsökkentés deflációt hozott

20.08.14 07:34

Júliusban éves bázison 0,1 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak Németországban, jórészt az áfa csökkentésének köszönhetően - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis.

ITM: a magyar építőipar az uniós és regionális összehasonlításban is jól teljesít

20.08.13 12:16

A koronavírus-járvány ellenére az építőipar jól teljesít ötéves összehasonlításban, valamint uniós és regionális összevetésben is – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és…

Egyre szorultabb helyzetben Boriszov

20.08.07 15:49

A mélyülő belpolitikai válság közepette újult erővel támad a koronavírus, az ország GDP-jének 12-14 százalékát adó turizmus teljesítménye pedig tavalyhoz képest 60 százalékkal csökkent.

Havi bruttó 290 ezret kerestek az építőiparban tavaly

20.08.07 15:01

Tavaly a magyar építőipari termelés teljesítménye az ország GDP-növekedés egyötödét adta, az építési beruházások pedig a beruházások 58 százalékát tették ki az ITM adatai szerint. A foglalkoztatottak közel nyolc százaléka dolgozik az építőiparban.

Így tarolt a vírus a magyar építőiparban

20.08.06 15:01

Négy éve, 2016 utolsó negyedéve óta nem indultak olyan kis összegben építőipari beruházások, mint 2020 második negyedévében. 2020 elejéhez képest is jelentősen csökkent az induló beruházások száma, drámai zuhanásról azonban még sincs szó…

A(z) "Építőipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Őrjöngenek a helyi balosok: új, ingyenes pécsi magazin kerül minden postaládába

E héttől új, heti megjelenésű ingyenes pécsi magazint terjesztenek a baranyai megyeszékhelyen.    A legfrissebb kutatási eredményekre építő, modern kiállítású hetilap a város legfontosabb és persze botrányos hírei mellett…

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

Nagyvilág

Keresztülhúzhatja a brit nyitási terveket az indiai variáns

A koronavírus indiai mutánsa már domináns az Egyesült Királyságban, ahol emiatt csúszhat a nyitás utolsó szakasza. Az Európai Bizottság utazási korlátozásokkal állítaná meg a vírus terjedését.

Gazdaság

Újabb iskolákban érhető el a Vodafone Digitális Tanterem megoldása

Monor hat oktatási intézményben indította el Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone Magyarország, amely a piacon egyedülálló módon az online és offline oktatást egyaránt lehetővé teszi. A monori beruházás a Belügyminisztérium…

 

Kategória ajánló