Építőipar hírek

Gazdaság › Építőipar

Több mint 5 milliárd osztalékot fizet Mészáros Lőrinc Mészáros Lőrincnek

19.04.15 08:42

A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) megjelent tájékoztatás szerint a Mészáros Építőipari Holding Zrt. több mint 5,1 milliárd forintot fizet anyacégének, az Opus Global Nyrt.-nek.

Ausztriából nézve is van csábító hazai építőipari cég

19.04.15 08:33

Salgótarjánban nem sok építkezésen sürögnek a munkások, de ahol igen, az éppen egy építőipari vállalkozás új székhelye, amely a néhány évvel ezelőtt becsődölt CBA franchise, Palóc Nagykereskedelmi Kft. egykori telephelyén épül. A Silver 2009 Kft.…

Rekordméretű volt februárban a növekedés az építőiparban

19.04.15 08:21

Az építőiparban még soha nem mértek a februárihoz hasonló bővülést Magyarországon, rekordméretű volt a növekedés - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel annak kapcsán, hogy a Központi…

A Volkswagen megmutatta az új Transportert

19.04.11 18:00

A Multivan 6.1 februári világpremierjét követően a Volkswagen most az új Transporter 6.1 modellt mutatja be. A műszaki szempontból alaposan átdolgozott haszonjármű debütálásának helyszínéül a „bauma 2019” vásárt jelölték ki, amelyet a világ…

Perrel fenyeget Ujhelyi István

19.04.05 09:35

Perrel fenyeget Ujhelyi István. A SZEVIÉP korábbi vezetője ugyanis azt állítja, hogy 38 millió forintért egy másik cégen keresztül ők finanszírozták a szocialista politikus vidéki házának felújítását. Szerettük volna megkérdezni az MSZP elnökét, hogy terveznek-e…

Megnyílt a Construma építőipari szakkiállítás

19.04.04 09:11

Megnyílt a 38. Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás szerdán Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban 20 ország közel 550 kiállítója mutatkozik be április 3-7. között.

A(z) "Építőipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hétfőn kezdik a Szarvasi úti kerékpárút építését, lezárásokkal kell számítani

Április 6-án, hétfőn kezdi el a Bólem Építőipari Kft. a Szarvasi úti kerékpárút kivitelezését, amely miatt hétvégétől forgalomkorlátozásra lehet számítani a felüljárón.

Gazdaság

Fizikai munkát végez a koronavírus idején? Erről jobb ha tud!

Az építőipari munkavégzés kockázatainak csökkentésére javaslatcsomagot készített az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).

Közélet

2,9 százalékos államháztartási hiánnyal számol az idei évre a Központi Statisztikai Hivatal

És 67,4 százalékos államadóssággal. Ezt küldte el jelentésében a KSH az EU statisztikai hivatalának.

Gazdaság

Budapest Airport: Elveszhet az útvonalhálózat egy része

A Malév 2012-es csődje után felépített útvonalhálózat egy része elveszhet, a ferihegyi repülőtéren tervezett beruházások egy részét pedig el kell halasztani.

 

Kategória ajánló