Építőipar hírek

Gazdaság › Építőipar

Az építőiparnak válaszokat kell adnia az éghajlatváltozásra

19.11.13 17:37

Az éghajlatváltozás miatti elvárások hatására jelentős változásokon esett át az építőipar. A változás olyan mértékű, hogy jövőbe mutató megoldások kidolgozására, ehhez pedig ágazati szintű összefogásra van szükség a Mapei Kft. szerint.

Az építőiparnak válaszokat kell adnia az éghajlatváltozásra

19.11.13 17:25

Az éghajlatváltozás miatti elvárások hatására jelentős változásokon esett át az építőipar. A változás olyan mértékű, hogy jövőbe mutató megoldások kidolgozására, ehhez pedig ágazati szintű összefogásra van szükség.

Jövőre jönnek az ellenőrzések a CSOK-nál

19.11.13 11:31

Az építőipar és a vendéglátás mellett jövőre a CSOK-os támogatásoknál is lesznek hatósági ellenőrzések.

Közel 18 százalékkal nőtt az építőipari termelés szeptemberben

19.11.13 07:33

Az augusztusi 8,5 százalék után 2019 szeptemberében az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 17,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

Belehúzott az építőipar, előkerültek a megrendelők

19.11.12 15:31

Rákapcsolt az építőipar az augusztusi jelentős lassulás után, a szeptembert ugyanis 17,8 százalékos többlettel zárta az ágazat. Az idén pedig 25 százalék körüli bővülésre van kilátás.

Művezető

19.11.12 06:00

Az építőipar öt kontinensének 50 országa bízta már munkáit a Colas valamelyik leányvállalatára, hiszen 85 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk, ami alatt folyamatosan mindannyian fejlődtünk. A több, mint 63 ezer alkalmazott rengeteg…

Gázzal fűt? Akkor ez a hír érdekelni fogja

19.11.08 10:01

A magyar háztartások 68 százaléka nincs tisztában az otthoni háztartási gépek energiafogyasztásával, noha a rezsi mind nagyobb terhet jelent a családok költségvetésében. A lakások fűtési rendszere nagyrészt elavult, a megújításhoz…

Mérséklődött az építőipar lendülete

19.11.08 07:15

Az idei harmadik negyedévben 626 milliárd forint értékű új építőipari kivitelezés kezdődött el.

A(z) "Építőipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hétfőn kezdik a Szarvasi úti kerékpárút építését, lezárásokkal kell számítani

Április 6-án, hétfőn kezdi el a Bólem Építőipari Kft. a Szarvasi úti kerékpárút kivitelezését, amely miatt hétvégétől forgalomkorlátozásra lehet számítani a felüljárón.

Gazdaság

Fizikai munkát végez a koronavírus idején? Erről jobb ha tud!

Az építőipari munkavégzés kockázatainak csökkentésére javaslatcsomagot készített az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).

Közélet

2,9 százalékos államháztartási hiánnyal számol az idei évre a Központi Statisztikai Hivatal

És 67,4 százalékos államadóssággal. Ezt küldte el jelentésében a KSH az EU statisztikai hivatalának.

Gazdaság

Budapest Airport: Elveszhet az útvonalhálózat egy része

A Malév 2012-es csődje után felépített útvonalhálózat egy része elveszhet, a ferihegyi repülőtéren tervezett beruházások egy részét pedig el kell halasztani.

 

Kategória ajánló