Epilepszia hírek

Életmód › Epilepszia

Brutális történet: megölette az anyját egy nő, mert 20 éven keresztül azt hitette el vele, hogy súlyos beteg

20.06.13 15:16

A 28 éves amerikai nővel, Gypsy Rose Blancharddal gyermekkorában az édesanyja elhitette, hogy súlyos beteg: pontosabban leukémiás, epilepsziás, izomsorvadása van, valamint asztmás is. A lányt még tolószékbe is ültette az anyja, továbbá mindentől…

Életet mentettek a Nyugati téren a NAV munkatársai

20.06.09 11:11

Életet mentettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Budapesten, a Nyugati téren – közölte kedden a NAV. A pénzügyőrök ellenőrzés közben egy epilepsziás rohamban szenvedő férfit vettek észre egy buszmegállóban.

Nincs kockázatuk a Balatonban kimutatott gyógyszermaradványoknak

20.05.28 18:56

Hatvankilenc gyógyszermaradványt mutattak ki vizsgálatok a Balatonban, de mivel csekély mennyiségben vannak jelen a vízben, nem jelentenek egészségügyi kockázatot.

Kizuhant a negyedikről egy beteg, süket, vak, epilepsziás yorkshire terrier, az állatvédők békés gyetyagyújtással emlékeznek meg róla

20.05.22 16:31

Egy kistestű eb tetemére bukkantak egy IX. kerületi társasház egyik erkélye alatt. Az állatvédők állítják, hogy a kis kutyát a gazdája egy családi vita közben hajította le a negyedik emeletről, hatalmas üvöltés kö­zepette. 

Gyógyultan távozott egy 7 éves koronavírusos epilepsziás kislány a SOTE-ról

20.04.09 11:07

Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a…

A(z) "Epilepszia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Magyar kutatók fedezték fel a kósza idegsejtek gyilkosát

A Katona István vezette kutatócsoport egy olyan fehérjét talált, mely képes elpusztítani a fejlődő agyban "elkóborló" sejteket. Eredményük az epilepszia és egyes agyi daganatok megelőzésében is segíthet.

Nagyvilág

Koronavírus: 3,5 hónap után újrafertőződnek a magyarok

Többször is megbetegedhetünk a koronavírustól. A virológus szerint idő kérdése volt, hogy mikor találnak harmadszori megfertőzöttet.

Életmód

Se-rektor: elhagyhatta a kórházat az első beteg akit remdesivirrel kezeltek

Kitért arra, hogy az egyetemen 26 beteg kapta meg a gyógyszert, az intravénásan adott készítmény a vírus szaporodását akadályozza meg, így a szervezet le tudja győzni a fertőzést. A rektor úgy fogalmazott: a remdesivirrel kezelt betegeknél…

 

Kategória ajánló