Epic Games hírek

Infotech › Epic Games

Akciófigyelő – Ingyen tölthető egy háborús és egy stratégiai játék az Epic-ről

21.07.22 17:08

Az elmúlt hetekben az Epic Games folytatja a hagyományt, és ismét dupla ingyenes játékkal lepi meg a gamereket. Egészen mostanáig az Obduction és az Offworld Trading Company volt ingyen letölthető. Ma délután 5 órától viszont két másik játék…

Xboxra és Steamre tart a Surgeon Simulator 2

21.07.10 07:01

Újabb platformokon indulhat a bemosakodás a műtétekhez, hiszen szeptember elején elhagyja az Epic Games Store-exkluzivitást a Surgeon Simulator 2, ami így már Xboxon és Steamen is elérhető lesz majd.

Érkezik Steamre és Xboxra a Surgeon Simulator 2

21.07.09 17:01

Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a humoros operációs játék folytatása, nevezetesen a Surgeon Simulator 2, amely PC-re fog megjelenni a Steamen és a Windows Store-on keresztül, valamint Xbox One-ra és Xbox Series S / X-re is kiadják.…

Már tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

21.07.04 12:01

Nem mai hír, de ne menjünk el mellette, hogy már tölthető az Epic Games Store aktuális ajándéka. A kínálat szokás szerint csütörtökön frissül majd - ezúttal ismét két játékkal.

Teszt: Final Fantasy VII Intergrade – Intermission Yuffie DLC

21.06.19 21:43

A Final Fantasy VII Remake most már PS5-ön is elérhető teljes pompájában, mi több, extra tartalom is érkezett a játékhoz a második felvonás előtt. De vajon hogy sikerült mindez?

Újabb jel utal arra, hogy a Final Fantasy VII Remake hamarosan megjelenik PC-re is

21.06.18 17:14

Érdekes kódok bukkantak fel egy Epic Games Store-ra specializálódott adatbányász oldalon: ezek alapján a Square Enix sztárjátéka, a Final Fantasy VII Remake-je tényleg megjelenhet PC-re is.

A(z) "Epic Games" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Akciófigyelő – Ingyen tölthető egy háborús és egy stratégiai játék az Epic-ről

Az elmúlt hetekben az Epic Games folytatja a hagyományt, és ismét dupla ingyenes játékkal lepi meg a gamereket. Egészen mostanáig az Obduction és az Offworld Trading Company volt ingyen letölthető. Ma délután 5 órától viszont…

Márka

Műszaki képzésekre is lehet pótfelvételizni Kaposváron

Államilag támogatott helyekre is lehet lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárás keretén belül. A felvételt nyerők egy 13 colos Apple Macbook Pro számítógépet is kapnak ajándékba.

Márka

Alien: Több mint 40 év után derült fény a Xenomorphok 'titkára'

A Xenomorphok immár jó negyven éve az életünk részét képezik, legalábbis a mozivásznon keresztül. Az Alien franchise eddig négy epizódot és két kétes minőségű előzményfilmet ért meg, nem számolva a videojátékokat, könyveket…

 

Kategória ajánló