EP-választás 2019 hírek

Közélet › EP-választás 2019

Ab: Az EP-választásnál is rendben van, hogy nem minden külföldön lévő szavazhat levélben

20.02.14 14:51

Az Alkotmánybíróság újra kimondta, hogy meg lehet különböztetni a választásokon a hazai lakcímmel rendelkező és nem rendelkező szavazókat. Ezúttal az európai parlamenti (EP) választásra vonatkozott a panasz.

Az EBESZ megfigyelői is felügyelnék a választások menetét

20.02.13 15:22

Az EBESZ választási megfigyelő missziója is jelezte, hogy felügyelni kívánja a szlovákiai parlamenti választások menetét. A TASR hírügynökséget erről Lucia Kirinovičová, a belügyminisztérium sajtóosztályának munkatársa tájékoztatta csütörtökön. Korábban…

Egységes mobiltöltőket szorgalmaznak az unióban

20.01.31 10:10

Szükség az elektronikus hulladék csökkentésére, illetve fontos, hogy a fogyasztók a fenntarthatóság szempontjait is figyelembe vegyék, amikor vásárláskor döntést hoznak.

Rendkívüli levél Brüsszelből: Választási manipuláció Magyarországon!

20.01.02 06:54

Brüsszeli Szerkesztöség (Làttàtok màr ezt a jelentést?) Brüsszel levele: Választási manipuláció Magyarországon. Brüsszel rövid ismertetője ebben a levélben: Budapestnek meg kell védenie magát a választások manipulációjának állításaival…

A(z) "EP-választás 2019" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az AB szerint az EP-választáson is alkotmányos a külképviseleteken és a levélben szavazók közötti különbségtétel

Nem alaptörvény-ellenesek a választási eljárási törvény azon rendelkezései, amelyek az európai parlamenti

Közélet

Politikai bohózattá alakul a hetes cikkely szerinti eljárás Brüsszelben

Politikai bohózattá alakul a Magyarország elleni hetes cikkely szerinti eljárás Brüsszelben – fejtette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője kedden HírTv Magyarország élőben című műsorában.

Politikus

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (128. rész)

1. Polt Péter elutasította a gyöngyöspatai ügyben a kormányfő ellen tett feljelentést 2. Komáromi Zoltán háziorvos: A Fidesznek köszönhetően a magyar kórházak felkészületlenül várják a koronavírust! 3. Magyar György szétcincálta a…

Politikus

Bándy Péter: Botrány, botrány, botrány

Az új Jobbikhoz tehát közelebb áll Soros György, mint Orbán Viktor, nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákkal nem foglalkozik.

 

Kategória ajánló