Enyedi Ildikó hírek

Ismert személy › Enyedi Ildikó

Pálos Gergely: Enyedi nélkül más lesz az SZFE

20.10.22 07:19

Kilenc év után úgy döntött, hazaköltözik Svédországból, ahol Roy Andersson operatőre volt. Nem tudja, milyen lesz itthon dolgozni, azt viszont látja, nem olyan könnyű a helyzet. Interjú Pálos Gergellyel.

Enyedi Ildikó: Kedves diplomázó diákjaim!

20.09.01 13:04

Elképesztő volt olvasni az azóta sem igazolt vádakat, hogy az Egyetemen ideológiai szempontú oktatás zajlik.

„Nem tehettem mást” – Enyedi Ildikó búcsúlevelet írt SZFE-s diákjainak

20.09.01 11:52

„Személyesen is felkavaró volt átélnem, ahogy a munkám, amit sok lelkesedéssel végeztem és a tanítványaim teljesítményei, amire méltán lehetnek büszkék, néhány odavetett szóval lenullázódik” – indokolta felmondását a rendező.

„Miért hallgatnak a magyarok, miért nincs egyetlen szavuk se arra, ami történik?”

20.09.01 10:46

Az SZFE diákjai keserű virrasztásra emlékeztető tiltakozáson búcsúztak el tanáraiktól és az egyetemüktől. Enyedi Ildikó és Bodó Viktor is bejelentették, hogy nem tanítanak addig, amíg nem áll vissza a hatalom által elfoglalt egyetem autonómiája.

Enyedi: Nem a politika dönti el, mi a kultúra része

20.06.23 10:29

A Színház- és Filmművészeti Egyetem függetlenségének megőrzéséért indított demonstrációra Enyedi Ildikó nyílt levélben juttatta el gondolatait.

A(z) "Enyedi Ildikó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Pálos Gergely: “Nem járnék az SZFE-re úgy, hogy nincs ott Enyedi Ildikó”

9 év után úgy döntött, hazaköltözik Svédországból, ahol az egyik legfontosabb aktív európai rendező, Roy Andersson operatőre volt. Szerinte Enyedi Ildikó oktatói jelenléte nélkül nem érdemes az SZFE-re járni. Pálos Gergelyt a 24.hu…

Közélet

Nem tudják az SZFE diákjai, mi lesz a félévükkel

A kuratórium szándékai sem teljesen egyértelműek.

Közélet

Légiósok: Szoboszlai és Holender is győztes meccsen adott gólpasszt, az MTK-nevelés kezdő volt az Inter ellen

Szoboszlai Dominik és Filip Holender is csapata első találatánál osztott ki egy-egy gólpasszt. Az MTK Budapest nevelése, Balogh Botond az Inter elleni bravúros döntetlen alkalmával debütált a Serie A-ban.

 

Kategória ajánló