ENSZ hírek

Közélet › ENSZ

Újabb klímacsúcs lesz decemberben

20.09.24 06:19

Klímacsúcsot szervez december 12-re az Egyesült Királyság és az ENSZ a párizsi klíma-megállapodás ötödik évfordulójára - jelentette be a világszervezet és a brit kormány szerda éjjel, írja az MTI.

A WHO új területen próbálkozik a koronavírus ellen

20.09.23 13:50

Afrikai növényi alapú gyógymódokat és gyógynövényeket is tesztelhetnek ezentúl a koronavírus és más járványok ellen – hagyta jóvá vasárnap az ENSZ Egészségügyi Világszervezete.

Áder János: ezt a válságot a koronavírusnál súlyosabbak is követhetik

20.09.22 18:31

"Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot - hacsak gyökeresen nem változtatunk eddigi életmódunkon - újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik" - figyelmeztetett Áder János köztársasági elnök szerdán, az ENSZ-közgyűlés jubileumi…

Az Ensz-közgyűlésén összefogást sürget a világ összes országa

20.09.22 07:24

Kudarcként említi az elfogadott deklaráció, hogy a világban egyre nagyobbak az egyenlőtlenségek, szegénység, éhezés, fegyveres konfliktus, terrorizmus, bizonytalanság, klímaváltozás és betegségek hada sújtja a világ több részét is.

ENSZ: a járvány után olyan világ jön majd létre, amely egyenlőbb a mostaninál

20.09.22 07:19

A 75 éves világszervezet 193 tagállama fogadta el a nyilatkozatot, amelyben a koronavírus, a klímaváltozás és az erőszakos szélsőségesség legyőzését tűzték ki célul.

A(z) "ENSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Decembertől két új Áldozatsegítő Központ kezdi meg működését

Varga Judit az ENSZ Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából jelentette be a hírt - VIDEÓ.

Nagyvilág

Megroppantotta a járvány a lengyel lakáspiacot

Lengyelországban felforgatta a lakáspiacot a koronavírus-járvány. Sok olyan ingatlan jelent meg a piacon, amelyet eddig kiadtak, ám a tulajdonosok az új helyzetben nem tudják így hasznosítani.

Tudomány

Megroppantotta a járvány a lengyel lakáspiacot

Lengyelországban felforgatta a lakáspiacot a koronavírus-járvány. Sok olyan ingatlan jelent meg a piacon, amelyet eddig kiadtak, ám a tulajdonosok az új helyzetben nem tudják így hasznosítani.

Ország

Trump “faltól-falig” ellenállása lassan töredezni kezdett – hálaadásnapi üzenet

Tömeges csalás volt a választásokon, – jelentette ki ismét Donald Trump- de ha az elektori testület Joe Biden demokrata párti

 

Kategória ajánló