ENSZ hírek

Közélet › ENSZ

A bibliai 10 csapás közül a 8. letarolja Szomáliát

20.01.07 07:01

Egyiptomi vándorsáskák inváziója pusztít Szomáliában. 25 éve nem volt ilyen súlyos a helyzet, és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) szerint, a fertőzés tovább is terjedhet, és már most is érinti Etiópiát.

Egyiptom találkozót tervez uniós országok tárcavezetőivel a líbiai válság miatt

20.01.06 16:49

Egyiptom külügyminiszteri találkozót tart január 8-án Kairóban az olasz, a francia, a görög és a ciprusi külügyi tárcavezetők részvételével.

Erdogan: Már Líbiában vannak a harcosaink

20.01.05 18:58

Több ország tiltakozása ellenére megkezdődött a török intervenció az észak-afrikai országban.

Lezuhant egy katonai szállítógép Szudánban, sokan meghaltak

20.01.02 22:07

Lezuhant egy katonai szállítógép csütörtökön Szudán Nyugat-Dárfúr nevű államában, a fedélzetén tartózkodó mintegy 20 ember, köztük a legénység három tagja életét vesztette – közölte a légierő egy magas rangú tisztje.

Dermesztő jelentést publikáltak a gyermekek fenyegetettségéről

19.12.30 22:19

Az elmúlt évtizedben háromszorosára növekedett a háborús zónákban a gyerekeket ért támadások száma - idézi az ENSZ hétfőn kiadott jelentését az Index.

Az Ensz főtitkára elkötelezett a blokklánc technológia mellett

19.12.30 14:27

Az ENSZ főtitkára, António Guterres szerint a szervezetnek fel kellene karolnia a blokklánc technológiát. Guterres úgy véli, hogy a blokkláncnak Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A(z) "ENSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A zsidógyűlölet globális terjedésétől óv az ENSZ-főtitkár

António Guterres az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából tartott ceremónián beszélt.

Közélet

Bakondi: ha enyhül az idő, több lesz a migráns

Az időjárás enyhülésével, a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági…

Közélet

Bakondi: ha enyhül az idő, több lesz a migráns

Az időjárás enyhülésével, a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági…

Ország

Fucsovics szettelőnyben volt, de Federer jutott az Aus. Open negyeddöntőjébe

Az Australian Open férfi egyesének nyolcaddöntőben Fucsovics Márton megnyerte az első játszmát Roger Federer ellen, majd a következő hármat elvesztette, így búcsúzni kényszerült a további küzdelmektől. A tornán …

 

Kategória ajánló