ENSZ hírek

Közélet › ENSZ

Az összeomlás szélén Venezuela egészségügyi rendszere

19.11.07 07:09

Az összeomlás szélén áll a történetének legsúlyosabb gazdasági válságát átélő Venezuela egészségügyi rendszere - figyelmeztetett szerdán caracasi látogatása végén Mark Lowcock, az ENSZ humanitárius ügyekért felelős főtitkárhelyettese.

Félelmetes aszály pusztít, 45 millió embert fenyeget

19.11.05 07:34

Összesen 45 millió embert fenyeget súlyos élelmiszerhiány hat hónap múlva Afrika déli részén a térséget sújtó, 35 éve tapasztalt legsúlyosabb aszály miatt - közölte az ENSZ Világélelmezési Programja (WFP).

Veszprémet kitüntette az Unesco

19.11.02 16:01

A zene városa címmel tüntette ki Veszprémet az Ensz Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az Unesco – jelentette be közleményben a város polgármestere csütörtökön. Veszprém nem egy-egy világszerte ismert zenekarral vagy eseménnyel…

Szíriai béketárgyalások újratöltve

19.11.02 12:19

Az üléseken egyhangúlag elfogadták a testület tagjaira vonatkozó magatartási kódexet, továbbá a társelnökök kezdeti eljárásrendjét. Lezárult a szíriai alkotmányozó bizottság első ülésszaka pénteken Genfben, a damaszkuszi kormány és ellenzék…

Az Unesco a zene városa díjat adományozta Veszprémnek

19.10.31 14:40

A zene városa címmel tüntette ki Veszprémet az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO – jelentette be közleményben a város polgármestere.

Félelmetes aszály pusztít, 45 millió embert fenyeget az éhínség Afrikában

19.10.31 14:13

Összesen 45 millió embert fenyeget súlyos élelmiszerhiány hat hónap múlva Afrika déli részén a térséget sújtó, 35 éve tapasztalt legsúlyosabb aszály miatt - közölte pénteken az ENSZ Világélelmezési Programja (WFP).

A(z) "ENSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

"Ezen változtatnék": mondjátok el, szerintetek mitől lenne jobb ma gyereknek lenni

1989 óta november 20-án ünnepeljük a Gyermekjogok Világnapját. Az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye elfogadásának harmincadik évfordulóján mondjátok el, ti min változtatnátok azért, hogy jobb legyen a gyerekek élete…

Közélet

Tizennégy illegális migráns a megyében

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Közélet

Tizennégy illegális migráns a megyében

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Ország

Orbán Viktor fogadta Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort

A beszélgetésen az amerikai konzervatív tudós elismeréssel szólt a magyarországi családpolitikai intézkedésekről, aláhúzva, hogy a jövő a nemzeti és családi értékeken alapuló helyi közösségeké.

 

Kategória ajánló