Energiaital hírek

Életmód › Energiaital

A Red Bull különös megoldással egyenlítené ki az erőviszonyokat az F1-ben

Ma 07:58

Egészen különleges mechanizmussal egyenlítené ki az erőviszonyokat a Forma-1-ben a Red Bull: az energiaital-gyárosok a motorfejlesztések 2022-es befagyasztására törekszenek, emellett azonban felmerült az is, hogy korlátoznák a felhasználható…

Kiderülhet a magyar energiaital-titok

Tegnap 05:02

Tényeken alapuló tájékoztatás az energiaitalról és segítségnyújtás a felelősségteljes fogyasztói magatartásban – ezt a két fő célt tűzte zászlajára a frissen megalakult Magyar Energiaital Szövetség.

Nem rakja ki év közben Albont a Red Bull

20.10.25 17:57

Az újabb pocsék versenye ellenére is kitart a brit-thai pilóta mellett az energiaitalos csapat – legalábbis ami a 2020-as szezont illeti, rövidesen ugyanis döntést hoznak a jövő évi felállásról is.

Végre kiderül a nagy energiaital-titok: vajon egészséges, és mit tartalmaz egy energiaital?

20.10.25 17:49

Noha napjainkra az energiaital a koffeinfogyasztás egyik népszerű és modern alternatívája lett, mégis csak kevesen vannak pontosan tisztában azzal, valójában mit tartalmaz egy energiaital. Tényeken alapuló tájékoztatás az energiaitalról

A Red Bull szabálymódosítást kér az FIA-tól

20.10.15 15:40

Az energiaitalos csapat 2021 után is megtartaná a mellőle távozó Honda erőforrásait, ám túl sok pénzt nem akar rájuk költeni, ezért az FIA-hoz fordul segítségért. A fejlesztések befagyasztását kéri.

F1: Újabb meglepetés jöhet a pilótapiacon

20.10.14 15:39

Sajtóértesülések szerint az AlphaTauri futamgyőztes pilótája nincs jóban a Red Bull vezetésével, a francia a Renault-nál kopogtat.

Jos Verstappen: Itt az ideje, hogy a Red Bull vb-autót építsen

20.10.07 18:07

Max Verstappen édesapja szerint az energiaitalosoknak nem kell tartaniuk, hogy elveszítik a fiát, ha 2021-ben versenyképes autót adnak alá. A fiatal holland is sajnálja a Honda F1-es távozását.

A Red Bull Perezt akarja

20.10.02 10:43

Olasz sajtóértesülések szerint az energiaitalos csapat szakít a hagyományokkal, és a saját pilótái helyett egy külsőst választ Verstappen mellé. Ezzel pénzügyileg is jól járnának.

A(z) "Energiaital" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A Red Bull különös megoldással egyenlítené ki az erőviszonyokat az F1-ben

Egészen különleges mechanizmussal egyenlítené ki az erőviszonyokat a Forma-1-ben a Red Bull: az energiaital-gyárosok a motorfejlesztések 2022-es befagyasztására törekszenek, emellett azonban felmerült az is, hogy…

Márka

F1: Újabb szerződtetést jelentettek be

Immár biztos, hogy a Red Bull Racinghez nem viszik vissza Pierre Gaslyt, ahogy a Renault-nál sem vezet a jövő évben a francia, 2021-ben biztosan marad az AlphaTaurinál.

Tudomány

Lehet-e hőszivattyúval kiváltani a ház hűtését és fűtését?

2021-től minden új építésű ingatlan energiaigényét – így a lakóházakét is – legalább 25% mértékben megújuló energiaforrásból kell biztosítani.

Sport

Ezt várja Verstappen csapattársától

A Red Bull hamarosan meghozza döntését azzal kapcsolatban, ki lehet Max Verstappen csapattársa a 2021-es szezonban. Mivel Alexander Albon teljesítménye az elmúlt versenyeken nem hozta az elvárt szintet, a váltásra való…

 

Kategória ajánló