Energia hírek

Tudomány › Energia

Energiahivatal: a biztonságos ivóvízellátás járvány idején is elsődleges szempont

20.05.13 12:07

A biztonságos ivóvízellátás járvány idején is elsődleges szempont, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kezdeményezésére az európai szabályozó szervek hálózata felmérte tizenhárom ország szabályozói gyakorlatát,…

Fokozatosan csökken a koronavírusos betegek száma

20.05.11 15:34

Az április közepi szintre csökkent vissza a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma. A tapasztalatok szerint az enyhe tüneteket mutató betegek 1-2 hét alatt, a súlyosabb tüneteket mutatók több hét alatt gyógyulnak meg a kórházban.

Kerékpáros fejlesztés indul Zalasárszeg és Galambok közt

20.05.08 14:55

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) több mint 240 millió forintos támogatásával 2021. október 2-áig kerékpárút épül Zalasárszeg és Galambok között.

Így nyerhetünk egy kis extra energiát

20.05.07 08:34

Légzésgyakorlatok, egy különleges tea és a szieszta is segíthet.

72 energiatermelő 229 milliót nyert naperőműprojektre

20.05.07 05:37

Főként a lebonyolítás és a levont következtetések szempontjából van jelentősége az első magyar megújuló energia tendernek. A megújulóáram-termelés támogatására kiírt METÁR-pályázat tapasztalatai pozitívak – de van még mit finomítani a…

A(z) "Energia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Falco KC–Szeged: harmadik meccs

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely pénteken 18 órakor a Szegedet látja vendégül.

Tudomány

Rémisztő, Gandhi szerint robbanásszerű hullám fenyegeti Indiát és a világot

Ha nem fékezik meg az országban az új típusú koronavírus-járvány mostanra nagyon súlyossá vált második hullámát, akkor az meg fogja tizedelni a lakosságot, de a világot is fenyegeti.

Gazdaság

A járvány ellenére jól kezdte az évet a lízingpiac

A lízingcégek által kihelyezett összeg az első negyedévben meghaladta a 160 milliárd forintot.

Gazdaság

Kritikaíró pályázat

A Híd folyóirat és a Forum Könyvkiadó Intézet kritikaíró pályázatot hirdet. A jelentkezőktől minimum 5000 karakter terjedelmű, publikálatlan szövegeket várnak az alábbi 10 kötet valamelyikéről:

 

Kategória ajánló